Homepage  / Telenovele

Interviu Gaby Espino: „Norocul lui Loli!” este un serial divin!”

Interviu Gaby Espino: „Norocul lui Loli!” este un serial divin!”

de Ruxandra Dinca,

Gaby Espino, telenovelistă celebră, vorbește pe larg despre „Norocul lui Loli!”, cel mai nou serial din cariera ei, pe care postul Diva îl difuzează din 25 aprilie de luni până vineri, de la ora 18.00. 

Pe Gaby Espino, amatorii de telenovele o știu cu siguranță din seriale precum „Santa Diabla” sau „Demon și înger” – ambele au fost difuzate cu mare succes la noi, acum mai mulți ani. Din 25 aprilie, postul Diva difuzează la noi cel mai nou serial din cariera superbei actrițe născute în Venezuela, e vorba de „Norocul lui Loli!”, în original „La suerte de Loli”.

O telenovelă cu accente romantice și de comedie, „Norocul lui Loli!” urmărește destinul unei femei de carieră, Loli (Silvia Navarro), căreia viața i se schimbă peste noapte. În serial, Gaby Espino o interpretează pe Paulina Castro, o femeie superbă și celebră, principala rivală a eroinei principale, căreia încearcă mereu să-i bage bețe în roate. Detalii despre rolul ei, actrița oferă într-un interviu pus la dispoziție de postul Diva. 

Povestește-ne despre serial, de ce să ne uităm la „Norocul lui Loli!”?

Gaby Espino: Este un serial super distractiv, a fost un proiect special și complet. Telespectatorii se vor identifica cu multe personaje deoarece este un serial foarte real, cu povești obișnuite, din viața de zi cu zi. Ca și în viața reală, vor vedea personaje care reflectă ființe umane cu perspective diferite asupra vieții, nu există oameni răi sau oameni buni. Se vor distra de minune împreună cu toată familia, este un serial foarte drăguț!

Cum ai acceptat rolul? Ce te-a atras la acest personaj?

Gaby Espino: Îmi place să inovez, iar când citesc un scenariu pentru un personaj nou, trebuie să mă îndrăgostesc instantaneu, este ca o magie unică. Îmi doream o provocare, ceva complet diferit de ceea ce făceam, iar Paulina (n.r. – personajul său din serial) a reușit, m-a convins de la început. Am avut și norocul și binecuvântarea de a fi aproape de copiii mei în timpul filmărilor, deoarece s-au făcut în Miami.

Ce admiri la personajul tău?

Gaby Espino: Că Paulina este o luptătoare în orice situație care i s-a prezentat.

Ce ar trebui să învățăm de la Paulina Castro? 

Gaby Espino: Oh, multe lucruri, dar ceva care mi-a lăsat o impresie profundă a fost relația cu fiica ei, importanța pe care o acordă familiei. De multe ori ne concentrăm atât de mult pe muncă încât neglijăm ceva atât de important ca familia. La începutul carierei mele, îmi amintesc că am trăit și eu așa, dar credeți-mă, timpul în familie și cu cei dragi este de neînlocuit.

Care sunt cele trei calități principale ale personajului tău?

Gaby Espino: Întreprinzătoare, muncitoare și luptătoare.

Cum te asemeni cu Paulina?

Gaby Espino: M-am identificat foarte mult cu rolul Paulinei de persoană publică, i-am dat de la mine multe personajului, mai ales în ce privește relația cu presa și cu fanii ei de pe rețelele de socializare. Amândouă iubim ceea ce facem, pasiunea pentru munca noastră este ceva ce pot spune că împărtășim. Are o personalitate complexă, eu sunt la fel. Sunt fascinată să învăț, să inovez mereu și creez mereu oportunități și noi idei pentru fanii mei.

Care a fost scena ta preferată de filmat?

Gaby Espino: O scenă foarte amuzantă a fost când Loli mi-a vărsat o băutură pe față și a fost un spectacol pentru că părul a început să-și schimbe culoarea din cauza pigmentului din suc, ei bine, vă puteți imagina deja întregul proces din culise.

Ai un mesaj pentru publicul român?

Gaby Espino: Recunoștință de la începutul carierei mele, a fost mereu aproape de mine. Acum că avem o comunicare atât de directă cu publicul, primesc videoclipuri cu scene cu audio dublat sau cu subtitrări și sunt impresionată de cât de departe putem ajunge. Evident, vă invit să nu ratați serialul, este divin și sunt sigură că vă veți bucura foarte mult!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton