Homepage  / Știri

Interviu în alergare: Roxana Iliescu şi Gianni Morandi la jogging

Interviu în alergare: Roxana Iliescu şi Gianni Morandi la jogging

de Redactia Tvmania

“Look Monden”, programată de luni până vineri, de la ora 20.00, pe Look TV vă facilitează accesul în lumea fascinantă a vedetelor.

Prezentatorii Cristina Szekely și Bogdan Rădulescu vor descoperi și vă vor arăta cum se distrează VIP-urile, ce cupluri noi s-au mai născut și tot de la ei veți afla care sunt vedetele în tendințe, iar cele care gafează la capitolul imagine nu vor fi iertate. “Look Monden” vă face, de asemenea, intrarea pe covorul roșu, cu cele mai fierbinți știri care zguduie lumea Hollywood-ului.

Deliciul ediției “Look Monden” de miercuri, 21 noiembrie, va fi interviul în exclusivitate pe care legenda italiană Gianni Morandi i l-a acordat Roxanei Iliescu, nu oricum, ci… alergând! Acesta aleargă zilnic kilometri în șir, iar vizita de la București nu i-a afectat deloc obiceiul. Artistul a ales parcul Cișmigiu și a refuzat oferta organizatorilor de a fi însoțit de gărzi de corp, a preferat să facă sport ca un om obișnuit.

Alte surprize ale primei ediții vor fi întâlnirea cu cântăreața Lavinia, sărbătorita zilei, , Ellie White și Alin Gălățescu, cel care taie şi spânzură când vine vorba de ţinutele vedetelor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton