Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

INTERVIU: Şerban Pavlu, despre sezonul 2 din serialul HBO „Umbre”

INTERVIU: Şerban Pavlu, despre sezonul 2 din serialul HBO „Umbre”

de Redactia Tvmania

Sezonul doi din „Umbre” va fi difuzat de HBO România anul acesta, la aproape 3 ani de la debutul seriei 1 (în decembrie 2014). Dacă primul sezon era adaptarea miniseriei australiene de un sezon „Small Time Gangster” (2011), sezonul doi este complet original, semnat de regizorul şi scenaristul Bogdan Mirică.

Şerban Pavlu, în sezonul 2 din „Umbre”. Credit foto: Adi Marineci, pentru HBO România

În noile episoade, Relu (Şerban Pavlu) bate palma cu mafiotul constănţean Toma (Dorel Vişan) pentru a-l lichida pe Căpitanu’ (Doru Ana) şi apoi află că fiica lui (Mădălina Craiu) aşteaptă un copil cu băiatul Căpitanului (Gabriel Huian). Totul se complică după ce în peisaj apar un polițist murdar (Emilian) şi fratele Căpitanului, aterizat din Spania, adevăratul lider local (Nicu).

Am stat de vorbă cu protagonistul celui mai de success serial românesc marca HBO şi am aflat cum a fost revenirea în pielea lui Relache.

Urmărește aici trailerul sezonului 2 „Umbre”:

 

La ce ne putem aştepta de la sezonul 2 „Umbre”

 

„TVmania”: Cum a fost revenirea în pielea lui Relache?

Şerban Pavlu: A fost ciudat. Este o experiență pe care nu am mai trăit-o, să revii dupa un timp atât de lung la un personaj de amploarea asta. M-a ajutat experiența din teatru unde uneori joci același personaj ani de zile, stagiune după stagiune. Aici însă, în noul sezon al serialulului, textul e altul, situațiile sunt diferite… M-a ajutat mult faptul că echipa a rămas în mare parte aceeași. Cred că cea mai bună comparație e reîntâlnirea cu o gașcă de prieteni cu care ai mers pe munte şi cu care acum începi o ascensiune nouă.

 

Originalul, „Small Time Gangster”, a avut un singur sezon. Cum a dezvoltat Bogdan Mirică linia narativă în noile episoade?

Noul sezon e o explozie de imaginație scenaristică. Apar personaje noi, super interesante, iar cele originale se dezvoltă fiecare pe o poveste proprie. Nu mai este non-stop mutra mea pe ecran… Aș fi vrut să fie cel puțin 12 episoade.

 

La ce să ne aşteptăm în sezonul 2, în ceea ce îl priveşte pe Relu?

Sezonul doi este mult mai „dark” dar şi mai spectaculos. Nu mă refer doar la poveste, ci şi la filmarea secvențelor de luptă, de urmărire, a exterioarelor, care nu mai sunt filmate toate în Bucureşti, mă rog, tot „pachetul” e, din punctul meu de vedere, o evoluție clară față de sezonul 1. Iar Relache își dă „majoratul” ca personaj de acțiune.

 

Câtă lume te-a oprit pe stradă în ăştia 3 ani, strigându-te „Relache”? Ţi s-a întâmplat?

Hahaha!!! Destul de multă lume. Şi chiar așa mă strigă: „Relache”! E de bine, am mai scăpat de „Vărule”! (apelativ care l-a urmărit după ce a apărut într-o reclamă tv care l-a propulsat în conştiinţa publicului în 2013 – n.r.)

 

Unde te mai vedem în perioada următoare, în afară de HBO?

În premiera debutului în lung metraj al lui Andrei Crețulescu (care încă nu are un titlu final), un film extrem de special, şi întotdeauna la teatru, la care nu cred că voi renunța niciodată.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Serialul HBO „Umbre” revine cu al doilea sezon, în 2017, pe HBO România

Diana Cavallioti („Umbre”) filmează pelicula „Ana, mon amour”

Şerban Pavlu („Umbre”) filmează la toamnă pelicula „Charlton Heston”

Serialul „Umbre” revine în programul HBO pe 1 mai

E oficial! Serialul românesc marca HBO „Umbre” va avea şi sezonul doi

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton