Homepage  / Știri / Interviul altfel

INTERVIUL ALTFEL. Andreea Bănică („Bravo, ai stil!”) i-ar da un Oscar lui Donald Trump

INTERVIUL ALTFEL. Andreea Bănică („Bravo, ai stil!”) i-ar da un Oscar lui Donald Trump

de Redactia Tvmania

Mamă a doi copii, cântăreață căutată și acum din nou prezentatoare tv, la „Bravo, ai stil!”, nu e de mirare că Andreea Bănică (39 de ani) nu prea are timp de uitat la televizor.  Iar când o face, se pare că stă numai pe Kanal D.

 

 

Săptămâna asta te-a uimit la TV…„Pentru că am un program foarte încărcat, puținul timp liber care îmi rămâne îl dedic exclusiv familiei mele și nu mai am când să mă uit la televizor 🙂 ”

Ultima emisiune TV la care ai nimerit zappând şi te-a prins imediat a fost… „un serial, „Dragoste infinită”, pentru că îmi place la nebunie povestea de dragoste pe care o trăiesc Nihan și Kemal.”

Cel mai trăsnit personaj TV al momentului ţi se pare… „Leana, personajul interpretat de Mugur Mihăescu din „Vacanța Mare”, pentru că „este complex, deși aparent extrem de superficial. ”

Cel mai recent ai dat search pe Google la… „Haine 🙂 ”

Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet este… „X-Men: Apocalypse”.

Plăcerea ta vinovată la TV este… „popcorn-ul”

Cel mai interesant aspect al job-ului tău este… „faptul că atunci când sunt pe scenă, sunt aproape de oameni.”

Cel mai mult îl/o respecţi în TV pe… „Teo Trandafir”, pentru că, după părerea mea, este o femeie completă. Îmi place tot ce reprezintă ea, ca om.”

Personajul tău preferat din seriale este… „Kemal din „Dragoste infinită”, pentru că este puternic, hotărât, sensibil, sexi… ”

Gadgetul la care nu poţi renunţa este… „telefonul”

Din primul tău salariu, ţi-ai cumpărat… „un bilet de tren ca să ajung la Lucian (n.r. soțul Andreei), care era în București J”

Dacă de mâine ar trebui să-ţi schimbi meseria, te-ai apuca de… „design interior sau design floral”

Tu cui i-ai da un Oscar într-o zi? „Lui Donald Trump”

Ultima glumă bună pe care ai auzit-o este…

“Bulă vine acasă zgâriat tot pe față, pe gât, pe mâini.

  • Dar ce s-a întâmplat?, îl întreabă tatăl lui.
  • Am făcut hora în jurul bradului.
  • Păi, și de ce ești zgâriat în halul ăsta?
  • Eram puțini!”

Când chiuleai/după ore, pierdeai vremea… „în spatele școlii, stând cu fetele care fumau. Eu le țineam companie, doar 🙂 ”

În şcoală, mergeai des la olimpiada de… „limba română”

Profesorul tău preferat a fost… „profesorul de matematică din timpul liceului și îmi plăcea în mod deosebit pentru că era foarte aproape de elevi. Mă amuză și acum când îmi amintesc că pe mine mă scotea în fața clasei să cânt, ca să îl primească pe Lucian, actualul soț, la ore 🙂 ”

Porecla ta în adolescenţă era… „mi se spunea „Bănică”. Nu aveam poreclă”

Locul tău preferat din Bucureşti este…„Restaurantul Gallo Nero pentru că atmosfera este senzațională, mâncarea la fel și merg, cu plăcere, de 8 ani”.

Când ai râs ultima oară şi la ce? „Tot timpul râd! Spre exemplu, ultima glumă bună pe care am auzit-o a venit din partea colegilor mei, în timpul filmărilor la „Bravo, ai stil!”

Cel mai frumos răsărit de soare l-ai prins în… „Satu Mare, luni dimineață, în aeroport, înainte să vin spre București J”.

Ce te ţine treaz(ă) noaptea? „Melodiile pe care le ascult in cursul zilei mi se perindă în minte tot timpul și nu-mi dau pace nici noaptea … nu mă lasă să dorm… :)J Mă refer la melodiile care îmi plac foarte mult, desigur”.

Dacă ai juca şi ai câştiga la Loto, cu banii ai … „I-aș împărți! Aș ajuta un azil de bătrâni, pentru că mă emoționează foarte tare să văd o persoană în vârstă, singură și neajutorată, deopotrivă aș ajuta un cămin de copii …”

Ultimul lucru spontan pe care l-ai făcut a fost … „M-am dat cu Sofia în montagne russe”.

Eşti cel mai mândră de… „Familia mea”.

Viaţa e prea scurtă ca să nu… „O trăiești din plin!”

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton