Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

INTERVIUL ALTFEL. Maia Morgenstern: „Dacă de mâine ar trebui să-mi schimb meseria, m-aș apuca de creșterea și îngrijirea copiilor”

INTERVIUL ALTFEL. Maia Morgenstern: „Dacă de mâine ar trebui să-mi schimb meseria, m-aș apuca de creșterea și îngrijirea copiilor”

de Redactia Tvmania

Cunoscuta actriţă, pe care o vedem atât la Antena 1, în serialul „Fructul oprit”, cât şi la TVR 2, în sitcomul „Primăverii”, este fana lui Seinfeld, dar şi a muzicii clasice de la Mezzo. Iar dacă de mâine ar renunţa la actorie, ea s-ar apuca de o meserie pentru care ar pune la fel de mult suflet.  

 

Ultima emisiune TV la care ai nimerit zappând şi te-a prins imediat a fost„La Mezzo, pentru că am găsit muzică bine aleasă, de calitate”.

 

Cel mai trăsnit personaj TV al momentului ţi se pare„”Dădaca” (din serialul cu același nume), pentru că… „mă amuză vocea ei”.

 

Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet„Sunt atât de multe, spre exemplu „Crima din Orient Express” (n.r. – „Murder on the Orient Express”, 2017).

 

Plăcerea ta vinovată la TV este„Să mănânc popcorn”.

 

Cel mai interesant aspect al job-ului tău este „Atenția la detalii”.

 

Personajul tău preferat din seriale este…„”Seinfeld”, pentru că… „Exploatează la maximum absurdul situației”.

 

Gadgetul la care nu poţi renunţa este„Blenderul cu care îmi fac sucuri şi smoothie-uri”.

 

Din primul tău salariu, ţi-ai cumpărat„O pereche de pantofi”.

 

Dacă de mâine ar trebui să-ţi schimbi meseria, te-ai apuca de„Creșterea și îngrijirea copiilor”.

 

Tu cui i-ai da un Oscar într-o zi? „Doamnei Alexandrina Halic”.

 

Ultima glumă bună pe care ai auzit-o este„Am găsit-o pe una din rețelele de socializare. Soția își bănuiește soțul și el neagă. Soția îl pune să meargă într-un lăcaș sfânt și să jure pe Cartea Sfântă că nu a înșelat-o cu nicio altă femeie. El este de acord, își vizitează părinții în seara aceea, și o roagă pe mama sa: „Ia-mă, mamă, în brațe, ca în copilărie!”. Mama îl ia în brațe ca pe un copil, bărbatul pleacă acasă, la familia lui, iar a doua zi merge la lăcașul sfânt și jură: „Jur că de când m-a ținut mama în brațe ultima oară, nu m-am culcat cu nimeni altceva, decât cu soția mea!”.

 

În şcoală, mergeai des la… „Olimpiada de istorie”.

 

Profesorul tău preferat a fost„Aș fi nedreaptă față de ceilalți profesori. Am adorat-o pe Anda Maxim, diriginta mea din liceu. Mi-am adorat profesoara de istorie, doamna Buga, pentru că nu ne teroriza cu memoratul datelor. Și o ador pe profesoara de matematică a copiilor mei, Aura Lixandru”.

 

Părinţii tăi nu ştiu nici acum că în copilărie ai „Ce nu știa mama, știa tata, și ce nu știa tata, știa mama. Mi-am făcut unghiile cu carioca, la școală, în clasa I. Au aflat până la urmă. Când mă pedepseau și nu aveam voie să ascult radio, puneam radio sub pernă și dădeam drumul și ascultam”.

 

Porecla ta în adolescenţă era„Nepieptănata, aveam părul creț și zburlit”.

 

Locul tău preferat din Bucureşti este„Parcul Cișmigiu”, pentru că… „de acest loc mă leagă poveștile pe care mi le spunea tata. Acolo, aveau berze și mergeam în copilărie să le spun să-mi aducă un frățior sau o surioară. Și pentru că aranjamentul floral se schimba la fiecare anotimp”. 

 

Când ai râs ultima oară şi la ce? „La glumele pe care mi le-a spus fiica mea”.

 

Cel mai frumos răsărit sau apus de soare l-ai prins la „Fereastra avionului”.

 

Ce te ţine trează noaptea? „Grija pentru sănătatea copiilor mei”.

 

Dacă ai juca şi ai câştiga la Loto „Cu banii aș construi un teatru itinerant. Aș gândi proiectul unui teatru itinerant, al cărui scop să fie veșnicul turneu”. 

 

Ultimul lucru spontan pe care l-ai făcut„Am traversat în diagonală o intersecție extrem de aglomerată, încărcată cu tot felul de pungi, pentru că mă grăbeam foarte tare”.

 

Eşti cea mai mândră de„Faptul că mi-am îngrijit părinții până în ultima clipă”.

 

Viaţa e prea scurtă ca să„Nu faci haz de necaz”.

 

Cartea pe care ţi-ai fi dorit s-o fi scris tu este: „„Poveste despre dragoste și întuneric”, scrisă de Amos Oz”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton