Homepage  / Vedete / Vedete străine

Interviul de care Meghan Markle și prințul Harry se tem. „Aceste înregistrări ascunse vor uimi lumea!”

Interviul de care Meghan Markle și prințul Harry se tem. „Aceste înregistrări ascunse vor uimi lumea!”
13

de Andra Stana,

Cu doar o săptămână înainte de încoronarea regelui Charles, Meghan Markle primește o lovitură la care nu se aștepta. Ducesa de Sussex va fi în centrul atenției în zilele următoare, după difuzarea unui interviu care se anunță exploziv. Imagini nemaivăzute cu soția prințului Harry și acuzații la adresa familiei ei, incluse în interviul-bombă.

Meghan Markle și prințul Harry au o „relație toxică”

Familia lui Meghan Markle va vorbi, în exclusivitate mondială, cu Taylor Auerbach, de la Channel 7, pentru a împărtăși videoclipuri de familie inedite și „un mesaj extraordinar”, anunță mirror.co.uk. Tatăl, sora și fratele lui Meghan vor acorda „ultimul interviu” în această formulă, cu doar o săptămână înainte de încoronarea regelui Charles.

Într-un clip teaser pentru interviul care va fi difuzat duminică, Samantha își împărtășește părerea despre viața romantică a surorii sale vitrege. Printre altele, aceasta va declara că Meghan are o „relație toxică” cu soțul ei, prințul Harry.

Sunt cu adevărat nesănătoși unul pentru celălalt, este o relație toxică”, a spus Samantha Markle, în timp ce în imagini pot fi văzute imagini cu Meghan și Harry ținându-se de mână.

În ciuda comentariilor Samanthei, Meghan și Harry au părut întotdeauna uniți după ce au început să se întâlnească în 2016. Cei doi s-au bucurat de o nuntă de poveste doi ani mai târziu și acum locuiesc în Montecito, California, împreună cu cei doi copii ai lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet.

„Înregistrări secrete vor ieși la iveală”

Prezentatorul Taylor Auerbach a anunțat interviul familiei Markle pe Twitter, împărtășind un trailer exploziv. „EXCLUSIV ÎN LUME: Duminica aceasta la @7NewsSpotlight – Meghan Markle așa cum nu ați mai văzut-o niciodată. (…) Aceste înregistrări ascunse vor uimi lumea! Doar pe @Channel7”, a scris el.

Clipul începe cu o înregistrare video în care Meghan este plimbată într-o decapotabilă, purtând o tiară și o rochie de bal. O voce se aude spunând: „Lumea nu a văzut-o niciodată pe Meghan așa, regina balului.”

Clipul trece apoi la o imagine a jurnalistului Taylor vorbind cu familia Markle, în timp ce spune: „Acesta va fi ultimul interviu pe care îl veți acorda vreodată”. Vocea din off a continuat: „Amintiri prețioase, adevăruri de acasă și înregistrări secrete vor ieși la iveală”.

Vorbind în fața camerelor de filmat, Samantha a declarat: „Ar fi fost încă chelneriță dacă nu era tata”. Apoi, fratele lui Meghan, Thomas Markle Jr, a adăugat: „Nu vom dispărea. Acest lucru va schimba totul”.

Interviul de care Meghan Markle și prințul Harry se temIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Interviul va fi difuzat în premieră la emisiunea Spotlight de pe Channel 7, duminică, înainte de încoronarea regelui Charles. Meghan nu va participa la evenimentul istoric și va rămâne în schimb acasă, în California, alături de copiii ei. Soțul ei, Prințul Harry, se va întoarce în Marea Britanie pe 6 mai pentru a-și vedea tatăl încoronat rege.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton