Homepage  / Vedete străine

Întrebarea prințului Charles care uimit-o pe Camilla. Meghan Markle a acuzat familia regală de rasism

Întrebarea prințului Charles care uimit-o pe Camilla. Meghan Markle a acuzat familia regală de rasism
6

de Ioana Maria,

Meghan Markle și prințul Harry au stârnit vâlvă când au pretins într-un interviu cu Oprah Winfrey că un membru foarte important al familiei regale și-a exprimat îngrijorarea cu privire la culoarea pielii fiului lor Archie înainte de nașterea acestuia, amintește Yahoo!Lifestyle .

Scriitorul Cristopher Andersen susține, în cartea lui – Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan – că Prințul Charles este membrul de vază al Familiei Regale care și-a manifestat îngrijorarea în legătură cu culoarea pielii micului Archie.

Conform autorului, fiul Reginei și moștenitorul tronului britanic a fost îngrijorat de perspectiva de a avea o rudă de culoare încă din 2017, când Meghan și Harry s-au logodit.

Andersen a publicat un dialog care ar fi avut loc între Prințul Charles și soția lui, Camilla, bazat pe dezvăluirile unei surse din interiorul Casei Regale.

Charles: „Mă întreb cum vor arăta copiii”

Camilla a răspuns uimită: „Absolut superb, sunt sigură de asta”

Charles: „Vreau să spun… cum crezi că va arăta tenul lor?”

Un purtător de cuvânt al Prințului Charles a declarat în ziarul New York Post că aceste afirmații sunt pure invenții.

„Aceasta este ficțiune și nu merită un comentariu suplimentar”, a spus oficialul, potrivit protv.ro.

Harry and Meghan call for donations on Archie’s 2nd birthdayIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Totuși, autorul cărții nu sugerează că Charles ar fi „membrul marcant al familei regale” la care s-au referit Meghan și Harry în interviu. El pretinde în schimb că întrebarea lui Charles ar fi fost răstălmăcită de „curteni complotiști” într-o nuanță rasistă, astfel încât să ajungă la urechile lui Meghan și Harry „cu toxicitate maximă”.

„Întrebarea pusă de Charles a fost avut un ecou mai puțin inocent prin holurile de la Buckingham Palace”, scrie Christopher, țintind către un grup de înalți consilieri de palat cunoscuți drept „Oamenii în gri”.

Cartea mai sugerează că Harry a fost frustrat după ce i s-a plâns lui Charles, care – conform altei surse – i-a spus ducelui că a fost „sensibil peste măsură referitor la subiect”.

Despre prințul William s-a spus că a împărtășit opinia lipsită de compasiune și ar fi comentat referirea la culoarea pielii ca fiind „lipsită de tact” dar „nu un semn de rasism în familie”, scrie hotnews.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton