Homepage  / Vedete străine

Întregul istoric amoros al lui Johnny Depp. Cine sunt fostele lui soții și iubite

Întregul istoric amoros al lui Johnny Depp. Cine sunt fostele lui soții și iubite
34

de Roxana Mirea,

Nu este un secret pentru nimeni că Johnny Depp are un trecut amoros tumultuos. Cea mai palpabilă dovadă o reprezintă chiar procesul dintre el și fosta soție, Amber Heard, care este în plină desfășurare. Chiar dacă s-a iubit cu multe nume celebre de-a lungul timpului, celebrul actor n-a avut parte de acel „și-au trăit fericiți până la bătrâneți”. Iată care este întregul istoric amoros al lui Johnny Depp. Cine sunt fostele sale soții și iubite.

[toc]

Lori Anne Allison

Johnny Depp s-a căsătorit cu prima sa soție, make-up artistul Lori Anne Allison, în 1983, pe când avea doar 20 de ani. Allison, care este cu șase ani mai mare decât el, l-a cunoscut pe celebrul actor prin intermediul fratelui ei, care cânta într-o trupă numită „Kids”, împreună cu Depp, potrivit Rolling Stone.

Mulți îi atribuie lui Allison meritul de a fi dat startul carierei lui Depp, deoarece ea i-a făcut cunoștință starului în devenire cu Nicolas Cage, care, la rândul său, i-a făcut cunoștință cu propriul său agent, care l-a angajat pe Depp și i-a asigurat o audiție pentru „A Nightmare on Elm Street”, primul său rol pe ecran, în 1984.

Cei doi s-au despărțit în 1985, dar au rămas în relații bune, Allison declarând în 2016 pentru TMZ că Johnny Depp este o „persoană blândă” care nu a lovit-o și nu a țipat niciodată la ea, în ciuda acuzațiilor lui Amber Heard, scrie Page Six.

Sherilyn Fenn

Johnny Depp a cunoscut-o pe următoarea sa iubită, actrița Sherilyn Fenn, în timp ce filma un scurtmetraj din 1985 intitulat „Dummies”.

Cuplul a continuat să se întâlnească, iar relația lor a durat timp de trei ani, colaborând din nou în 1987 la un episod din „21 Jump Street”. Potrivit Brides.com, au fost chiar logodiți.

Deși cei doi s-au despărțit anul următor, ca și Allison, Fenn a avut numai lucruri bune de spus despre fostul iubit în anii care au trecut de atunci.

„A fost foarte drăguț. A fost prima mea dragoste”, a declarat ea pentru The Big Issue în 2017. „Găsisem dragostea adevărată. Era cu cineva care mergea pe aceeași cale, dar chiar dacă nu era așa, dragostea și legătura erau suficient de puternice – găteam, ieșeam împreună, râdeam și plângeam. Așa că este vorba mai mult despre asta decât despre faptul că acum este o persoană cunoscută. Îl cunosc ca om, nu ca pe un star de cinema”.

Jennifer Grey

Johnny Depp și actrița din „Dirty Dancing” Jennifer Grey și-au început relația în 1989. Actrița a afirmat în cartea sa de memorii din 2022, „Out of the Corner”, că acesta a cerut-o în căsătorie la două săptămâni după ce s-au cunoscut prin intermediul agentului ei de la acea vreme.

Red Carpet Retro – 2008Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 34

Luna aceasta, Jennifer Grey a fost invitată în „The Drew Barrymore Show” unde a dezvăluit, de asemenea, că s-a logodit cu actorul – precum și cu Matthew Broderick – în aceeași lună.

Deși l-a descris pe Depp ca fiind „ridicol de frumos” și „surprinzător de deschis, amuzant, excentric și drăguț” la prima lor întâlnire, ea a adăugat că acesta a dezvoltat ulterior probleme de furie și gelozie, ceea ce a determinat-o să anuleze logodna după numai nouă luni împreună.

Winona Ryder

Johnny Depp s-a îndrăgostit apoi de Winona Ryder, după ce a zărit-o la premiera filmului „Great Balls of Fire” din 1989, în care joacă actrița.

A fost o privire clasică, ca cea a obiectivelor cu zoom din „West Side Story”, iar restul se încețoșează. Am știut atunci„, a declarat Depp pentru Rolling Stone în 1991.

Winona-Ryder-si-johnny-depp-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 34

S-au întâlnit câteva luni mai târziu prin intermediul unui prieten comun și au jucat împreună în filmul „Edward Mâini-de-foarfecă” din 1990.

Edward Scissorhands (1990) – filmstillIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 34

În timpul relației lor, actorul și-a făcut celebrul tatuaj „Winona Forever” pe braț.

Deși cuplul s-a despărțit în 1993 – ceea ce l-a determinat pe Depp să își modifice tatuajul pentru a scrie „Wino Forever” – Ryder încă vorbește cu drag despre timpul petrecut împreună și chiar a depus mărturie în favoarea starului în timpul procesului de calomnie din Marea Britanie împotriva The Sun, pe care el l-a pierdut în cele din urmă.

Ellen Barkin

Idila lui Depp cu actrița Ellen Barkin a început în 1994, în timp ce aceasta era despărțită de soțul ei de atunci, actorul irlandez Gabriel Byrne. Relația lor a fost de scurtă durată și s-a stins rapid în același an. Apoi, au început o relație neexclusivă în 1998 în timp ce filmau împreună pentru „Fear and Loathing in Las Vegas”.

Museum Of Modern Art’s 2014 Party In The Garden – New YorkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 34

Potrivit lui Depp, Barkin încă îi poartă pică pentru că nu a vrut niciodată să oficializeze lucrurile între ei. Ea a depus mărturie împotriva lui în procesul din Marea Britanie, dar și în cel care se desfășoară în momentul de față în Virginia. Ellen Barkin susține că actorul ar fi aruncat o dată o sticlă de vin prin camera de hotel și că a devenit gelos și furios.

A început un element sexual cu doamna Barkin, care a durat luni de zile pentru că ea făcea filmul pe care îl făceam eu la acea vreme”, a spus Depp, adăugând că „ea voia o relație serioasă cu mine, iar eu nu am vrut asta”.

Kate Moss

Relația dintre Johnny Depp și fotomodelul Kate Moss a început la sfârșitul anului 1994, după ce s-au cunoscut prin intermediul scriitorului de la Vanity Fair, George Wayne.

Relația avea să se dovedească a fi una tumultuoasă, întrucât Depp a fost arestat în acel an pentru că a provocat pagube în valoare de aproape 10.000 de dolari într-o cameră de hotel, iar Moss a fost găsită de poliție stând în mijlocul resturilor.

Kate-Moss-a-depus-marturie-in-favoarea-lui-Johnny-Depp-3-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  16 / 34

În ciuda evenimentelor din acea seară, relația dintre cei doi a rezistat până în 1998. De atunci, Moss a povestit cât de grea a fost despărțirea pentru ea, spunând că a plâns ani întregi după actorul din „City of Lies”.

Ei bine, Kate Moss i-a venit în ajutor lui Johnny Depp și a depus mărturie în favoarea lui, miercuri, 25 mai, în procesul intentat de el împotriva lui Amber Heard.

Vanessa Paradis

Relația dintre Vanessa Paradis și Johnny Depp a început în 1998, după ce el s-a despărțit de Moss și a avut o scurtă idilă cu Barkin. Cântăreața franceză l-a întâlnit pe Depp în timp ce acesta filma la Paris pentru filmul lui Roman Polanski „The Ninth Gate”. Vanessa și Johnny au avut o relație timp de 14 ani.

CEREMONIE DES OSCARS 2004 A LOS ANGELESIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  21 / 34

De asemenea, Vanessa Paradis este cea care l-a făcut tată pe Johnny Depp. Fiica celor doi, Lily-Rose, s-a născut în 1999, iar fiul lor Jack a venit pe lume în 2002.

Cuplul s-a despărțit în 2012, iar Depp a declarat pentru Rolling Stone despre despărțirea lor că: „Nu a fost ușor pentru [Paradis]. Nu a fost ușor pentru mine. Nu a fost ușor pentru copii. Asta nu oprește faptul că ții la acea persoană și că este mama copiilor tăi, că vă veți cunoaște mereu și că mereu veți fi unul în viața celuilalt pentru acei copii”.

Amber Heard

Zvonurile despre relația dintre Johnny Depp și Amber Heard au apărut în 2011, după ce cei doi s-au cunoscut în filmul „Rum Diaries” din 2009. Cuplul s-a căsătorit în 2015 pe insula privată din Caraibe a starului din „Pirații din Caraibe”.

johnny depp amber heardIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  27 / 34

Depp a negat că a agresat-o vreodată fizic pe Heard și a acuzat-o în repetate rânduri pe actrița din „Aquaman” că ea ar fi fost violentă.

 În cele din urmă, Heard a intentat divorțul, care a fost finalizat în 2016. În mai 2022, a început proces de defăimare intentat de Depp împotriva lui Heard pentru 50 de milioane de dolari.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton