INGREDIENTE
INGREDIENTE
Timp: 90 de minute
Calorii: 535/porție
1.Într-un vas, cerneți făina și adăugați un vârf de sare, scorțișoara, 60 g zahăr pudră, untul, nuca de cocos și 2 gălbenușuri de ou. Amestecați bine, apoi înveliți aluatul într-o folie de plastic și dați la frigider pentru 30 de minute. Între timp, încălziți cuptorul la 175 °C și ungeți o tavă cu unt. După ce ați scos aluatul de la frigider, rulați o foaie și întindeți-o în tavă, apoi dați la cuptor aproximativ 13 minute până devine ușor aurie.
2.Pentru cremă, puneți laptele într-un vas, adăugați sucul de lămâie, 5 gălbenușuri și 4 ouă întregi, amestecând ușor cu o spatula până se combină. După gust, mai puteți adăuga zeamă de lămâie. Adăugați peste aluatul precopt și mai coaceți 25 de minute, micșorând temperatura la 160 °C, până când crema este prinsă bine. Scoateți de la cuptor și micșorați temperatura la 150°C.