Homepage  / Vedete româneşti

Cine este investitorul de la Imperiul Leilor care a cumpărat o echipă din Liga 1. Soția lui este o fostă prezentatoare TV

Cine este investitorul de la Imperiul Leilor care a cumpărat o echipă din Liga 1. Soția lui este o fostă prezentatoare TV
10

de Roxana Mirea,

Un investitor de la „Imperiul Leilor”, emisiune difuzată de Pro TV, a cumpărat o echipă din Liga 1. Este vorba despre Dan Șucu, proprietarul Mobexpert. Dacă în afaceri totul pare să-i fi mers extraordinar de bine, situația a fost puțin diferită pe plan personal.

Dan Șucu de la Imperiul Leilor a cumpărat o echipă din Liga 1

Dan Șucu de la Imperiul Leilor a cumpărat o echipă din Liga 1. Așadar, proprietarul Mobexpert este noul acționar al Rapidului. Omul de afaceri va deține 50% din acțiunile clubului, la fel ca Victor Angelescu, scrie playsport.ro.

Alături de Victor Anglelescu, Dan Șucu a transmis un mesaj fanilor, prin intermediul site-ului oficial al echipei.

„Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică, care an de an să lupte cu șanse reale la câștigarea titlului din Liga 1. Și, de ce nu, sperăm pe viitor să ne aducă satisfacțiile dorite și în competițiile europene.

Da, ne-am dori mult ca toți fanii Rapidului să fie din nou mândri de performanțele echipei. Și tot pentru fanii noștri, ne vom strădui ca aceste performanțe să fie obținute prin seriozitate și corectitudine.

Ne dorim ca Rapid să fie un exemplu în Liga 1, de club ce își respectă promisiunile cu adevărat. Jucătorii și angajații clubului să fie plătiți bine și fără întârzieri, iar contractele semnate cu partenerii să fie onorate întocmai și fără excepții.

De asemenea, ne dorim ca Rapid să se susțină independent și să nu stea niciodată cu mâna întinsă după bani publici. Mai mult, noi ne plătim taxele către stat și comunitate, și nu ne interesează să fim protejații niciunui politician.

Ne dorim atât de multe pentru Rapid, și nu va fi ușor, dar cu toții știm că atunci când îți dorești ceva cu adevărat vei găsi soluția potrivită pentru a reuși”, este comunicatul transmis pe site-ul echipei Rapid.

Dan-Sucu-Imperiul-Leilor-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cine este soția lui Dan Șucu

Totul i-a mers ca pe roate lui Dan Șucu în ceea ce privește afacerile, însă nu același lucru s-ar putea spune și despre viața sentimentală. Investitorul de la Imperiul Leilor s-a căsătorit la doar 21 de ani cu Camelia Șucu, cea care i-a fost alături până în 2007. Cei doi au împreună două fete. Când Dan Șucu a decis să pelce de acasă, i-a frând inima Cameliei.

„Nu a fost ușor să trăiesc asta, când mi s-a spus că pleacă de acasă, am luat mașina și am plecat să conduc, pentru ca mă relaxează… Noi nu am avut comunicare și nu am avut comunicare de la început, iar cea mai mare greșeală a mea a fost să cred că are dreptate și că este din vina mea. Am plâns mult în perioada aceea și am refulat în sport, făceam sport până la epuizare”, a spus Camelia Șucu pentru life.ro.

Ulterior, chiar de ziua lui, Dan Șucu s-a căsătorit cu Diana Lăscărescu, fosta prezentatoare TV. Aceștia au împreună doi băieți. Diana și Dan Șucu fac o echipă excelentă și în afaceri, așa cum se poate vedea pe contul de Instagram al fostei prezentatoare.

Sursa Foto: Pro TV, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton