Homepage  / Televiziune

Cine este invitatul special din „Secretele Președintelui”, de la Prima TV – 7 aprilie 2022

Cine este invitatul special din „Secretele Președintelui”, de la Prima TV - 7 aprilie 2022

de Roxana Mirea,

Un nou episod din sitcomul „Secretele Președintelui” va fi difuzat vineri, 7 aprilie, la Prima TV, de la ora 22:00. Apare o problemă de stil în ceea ce-i privește pe miniștrii Mârlanu și Chiorete, care sunt criticați pentru că nu se îmbracă bine. Pupăză decide că problema trebuie rezolvată, așa că va aduce pe cineva trainuiască. Iată cine este invitatul special din episodul din 7 aprilie 2022 al serialului „Secretele Președintelui”, de la Prima TV.

Noul invitat special din „Secretele Președintelui”, de la Prima TV – 7 aprilie

Vineri, de la ora 22.00, în seara râsului românesc de la Prima TV, noul invitat special al sitcomului Secretele președintelui este Codruț Kegheș aka Dezbrăcatu’ de la Cronica Cârcotașilor. 

În presă apare o cronică în care se spune ca miniștrii Mârlanu și Chiorete sunt prost îmbrăcați. Pupăză decide să le aducă un stilist să-i trainuiască. Dintr-o întâmplare, în locul acestuia este adus Dezbrăcatu’ de la Cronica Carcotașilor. Tot în episodul de vineri, ca să nu mai fie acuzat că n-are stil vestimentar, Mârlanu decide să umble numai în uniforma militară.

Vineri, 8 aprilie, telespectatorii pot urmări de la ora 22.00 un nou episod al sitcomul-ului Secretele președintelui, în seara râsului românesc de la Prima TV.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton