Homepage  / Articole

Ioan Gyuri Pascu s-a întors la muncă

Ioan Gyuri Pascu s-a întors la muncă

de Redactia Tvmania

Actorul Ioan Gyuri Pascu, care a suferit acum câteva luni un atac cerebral care l-a dus pe patul de spital şi i-a oprit proiectele profesionale, a reluat zilele trecute lucrul pentru show-ul “Land of Jokes” de la Pro TV, unde apare în rolul Nemuriciului.

Ioan Gyuri Pascu a revenit pe platourile de filmare, alături de colegii săi, cu mult chef de muncă şi dornic să ducă mai departe aventurile personajului său. “Îmi era dor de platourile de filmare, însă în primul rând de echipă. Sunt oameni pe care îi ştiu de mulţi ani, am lucrat împreună şi la alte proiecte, aşa că îmi era dor de ei. Ne e drag unii de ceilalţi, reîntoarcerea a fost foarte plăcută”, recunoaşte actorul.

Buna dispoziţie şi glumele s-au ţinut lanţ, deşi Gyuri recunoaşte că de când nu a mai fost pe platouri s-a mai întâlnit cu o parte dintre colegii săi, care i-au fost alături tot timpul.

Zilele însorite au fost şi ele de partea echipei “Land of Jokes”, mai ales că cele mai multe filmări pentru Nemuriciul se fac în exterior.

“A fost mult soare, ne-am distrat, am făcut glume şi nici nu au fost atât de multe avioane ca de obicei, care să ne perturbe filmarea”, glumeşte actorul de la Pro TV.

Pentru primele filmări, Nemuriciul a ajuns în epoca lui Cuza, dar şi în perioada cooperativizării, iar Ioan Gyuri Pascu apreciază grija colegilor săi. ”Eram puţin îngrijorat la început, dar a fost bine. Am încetinit puţin ritmul de filmare şi s-a simţit, am lucrat altfel.

Până atunci, actorul îşi continuă spectacolele cu piesa ”Tache, Ianke şi Cadâr” şi se pregăteşte să îşi însoţească pentru câteva zile fiica în Cipru, acolo unde Iarina va participa la un concurs.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton