Homepage  / Seriale / Seriale româneşti

Ioan Isaiu şi Diana Dumitrescu, din toamnă, în telenovela „Îngeri pierduţi”

Ioan Isaiu şi Diana Dumitrescu, din toamnă, în telenovela "Îngeri pierduţi"

de Redactia Tvmania

Diana Dumitrescu şi Ioan Isaiu vor fi protagoniştii telenovelei "Îngeri pierduţi", noua producţie românească ce va avea premiera în această toamnă, la Acasă.

Subiectul noii telenovele este inspirat de campania Pro TV „Tu ştii ce mai face copilul tău?”, câştigătoare a premiului Emmy.

În poveste, Diana Dumitrescu joacă rolul unei tinere mame, Cristina, care se întoarce de la muncă, din străinătate, să îl recupereze pe Luca (Timur Vultureanu), copilul pe care l-a abandonat în urmă cu câţiva ani din dorinţa de a-i oferi o viaţă mai bună.

Primele secvenţe au fost şi cele mai emoţionante

Întâlnirea dintre cele două personaje, mamă şi fiu, au fost cele mai emoţionante şi cel mai greu de jucat, o recunoaşte chiar protagonista.

„Una dintre primele secvenţe filmate este cea a revederii dintre Cristina şi Luca. O secvenţă foarte grea. A fost foarte dificil să intru în pielea Cristinei, din cauza faptului că eu nu am copii. Am stat foarte mult de vorbă cu regizorii şi colegele mele de platou care au copii şi care au încercat să îmi explice sentimentul”, a povestit Diana Dumitrescu.

 

 

 

Vedeta Acasă TV a explicat că s-a străduit să redea cât mai bine „ceea ce credeam eu că înseamnă să fii respins de propriul copil”.

Intră în poveste Ioan Isaiu

Totodată, destinul îi aduce în cale Cristinei posibilitatea unei noi poveşti de iubire, dar ea ezită să intre într-o relaţie cu Alex (Ioan Isaiu): „Cea mai mare dorinţă a personajului meu este să recâştige dragostea fiului ei. De frică să nu-şi piardă copilul, preferă să nu se implice într-o relaţie”, a spus Diana Dumitrescu.

Ioan Isaiu îl interpretează pe Alex, un consilier financiar din Târgovişte cu afaceri în Bucureşti, care se îndrăgosteşte de Cristina.

„Este un rol rupt din viaţă, personajul meu având şi slăbiciuni, care uneori primează, dar şi calităţi”, îşi descrie Isaiu personajul.

Diana Dumitrescu (Cristina), Ioan Isaiu (Alex) şi Timur Vultureanu (Luca) luptă pentru iubire şi visează la o familie ideala în “Îngeri pierduţi”, pe care Acasă o va difuza din această toamnă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton