Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ioana Blaj („Sacrificiul”) s-a apucat de vlogging. Cum sprijină părinții în această perioadă

Ioana Blaj („Sacrificiul”) s-a apucat de vlogging. Cum sprijină părinții în această perioadă

de Redactia Tvmania

Actrița Ioana Blaj pe care o puteți vedea în serialul realizat de Ruxandra Ion pentru Antena 1, „Sacrificiul”, a luat decizia de a face vlogging în toată această perioadă de carantină. 

Reamintim că filmările producțiilor înregistrate alea postului Antena 1, printre care și serialul „Sacrificiul”, au fost sistate pentru o perioadă nedeterminată. Actrița dorește să sprijine părinții citind povești pentru copii.

 

„Dragilor mi-am facut un canal de youtube cu povesti pentru copii. Imi prind urechile ca sunt novice in ale youtubului, imi bubuie creierii cu montaje ( din acelasi motiv), practic invat o noua meserie, dar ma ajuta sa refulez si sa-mi gasesc ceva timp pentru mine, gandindu-ma ca fac ceva util si de ajutor pentru alti parinti si nu ma mai simt asa vinovata ca plec( in cealalta camera) de langa copiii mei. Orice mama are nevoie de pauza si de timp pentru ea, ca sa-si incarce bateriile si sa aiba ce sa dea mai departe familiei.
Daca vrei sa vezi ce am facut si daca ai nevoie de o pauza, acceseaza linkul! youtube.com/c/IoanaBlaj Daca ti-a placut, da subscribe si share! Multumesc!
Sanatate!!❤️”, a fost mesajul Ioanei Blaj postat pe rețelele de socializare. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton