Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ioana Blaj şi Ducu Ion, vacanță de lux la aniversarea relației. Ce destinații au ales cei doi

Ioana Blaj şi Ducu Ion, vacanță de lux la aniversarea relației. Ce destinații au ales cei doi
16

de Redactia Tvmania

Ioana Blaj și Ducu Ion se bucură de o vară de vis! Cei doi și-au început vacanța încă de la începutul lunii și continuă să exploreze frumusețile unor destinații de lux. 

 

Vacanța lui Ducu Ion și a Ioanei Blaj a debutat cu o escapadă romantică într-o zonă exclusivistă a Italiei:  Amalfi şi Ravello. Cei doi au decis să plece singuri pentru a sărbători aniversarea a 8 ani de relație. 

„8 ani. Multe împliniri, multe dezamăgiri, multe momente de fericire şi momente de neuitat… Ăştia suntem noi acum şi ne iubim, aşa imprefecţi cum suntem. La mulţi ani, Ducu Ion, să ne iubim o viaţă! Mulţumesc pentru că eşti”, a împărtășit Ioana Blaj în mediul online, mesaj însoțit și de o serie de fotografii realizate într-un peisaj de vis. „Mirosul de flori, combinat cu parfumul lămâilor coapte şi marea…drumurile stâncoase şi înguste, istoria, poveştile neştiute, dar trăite atât de intens…totul e o poveste, greu de crezut că poare fi reală. Şi liniştea nopţii… o Doamne, dar ce linişte…”, a mai scris aceasta bucuroasă de vacanța alături de fiul Ruxandrei Ion. 

 Ioana Blaj şi Ducu Ion, vacanță de lux la aniversarea relației (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Aventurile cuplului nu s-au încheiat însă în Italia. Ioana Blaj, care se află într-o vacanță de la filmările serialului „Adela”, cât și Ducu Ion s-au întors acasă pentru a-și lua băieții, pe Filip și Tudor și au plecat într-o nouă destinație. Pentru vacanța de familie, Ioana Blaj a ales Coasta de Turcoaz, în Belek, Turcia, zonă renumită pentru vacanțele cu copii. 

 

„Nu există cuvinte să exprime cât de mult îi preţuiesc, îi iubesc şi le mulţumesc că m-au ales ca mamă. Dragoste infinită”, a scris emoţionată Ioana și din cea de-a doua vacanță. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton