Homepage  / Televiziune

Ioana Filimon, descalificată de la „Bravo, ai stil”. „Acesta este regulmentul”

Ioana Filimon, descalificată de la „Bravo, ai stil”. „Acesta este regulmentul”

de Roxana Mirea,

Ioana Filimon a fost descalificată de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D. În gala cu numărul 10, Ilinca Vandici a fost cea care a anunțat că Ioana a fost eliminată din cauza încălcării regulamentului. Cum au reacționat concurentele la aflarea veștii.

Ioana Filimon, descalificată de la „Bravo, ai stil”

Ioana Filimon a fost eliminată de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, emisiune difuzată de Kanal D.  În Gala cu numărul 10, care a fost denumită „În jurul lumii”, iar concurentele au pregătit ținute specifice unor popoare, Ilinca Vandici a făcut un anunțt total neașteptat.

Prezentatoarea TV a spus că Ioana Filimon a fost descalificată din competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru că a încălcat regulamentul.

„Ioana Filimon lipsește. Vă spuneam că la începutul emisiunii că am de făcut un anunț extrem de important. Ei bine, a venit momentul să vă spun că din cauza încălcării regulamentului acestei competiții, cu părere de rău, începând din acest moment Ioana Filimon este descalificata și nu mai face parte din competiția noastră. Nicio reacție?”, a spus Ilinca Vandici, potrivit kanald.ro.

Reacția concurentuleor după anunțul Ilincăi Vandici

Nicoleta Dragne a spus că ea știa că Ioana Filimon a fost descalificată, iar Viviana Sposub a declarat că toate s-au așteptat la un deznodămând de acest fel după ce au constatat lipsa Ioanei.

Eu știam, nu am cum să mă fac surprinsa”, a spus Nicoleta Dragne.

Am aflat și noi azi, de fapt, ne-am dat seama, cel puțin eu mi-am dat seama pentru că Ioana venea deseori prima la machiaj și azi a lipsit. Și am presupus că nu mai vine”, a spus și Viviana Sposub.

Ilina Vandici a declarat că îi pare rău că s-a ajuns în această situație, însă există un regulament care trebuie respectat.

Îmi pare foarte rău, îi doresc mult succes în tot ce face. O să îi simțim lipsa în competiție, însă este clar că zarurle au fost aruncate, iar lucrurile au fost decise. Acesta este regulmentul emisiunii la care toate, fară nicio excepție, vă veți supune și v-ați supus până acum”, a declarat ilinca Vandici.

Ioana Filimon a fost în centrul atenției în ultima perioada la „Bravo, ai stil!” din cauza conflictului cu Madalina Pamfile. Ele și-au aruncat cuvinte grele, iar disputa s-a lașat și cu lacrimi din partea Madalinei, care a spus că Ioana i-a adus în discuție familia.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton