Homepage  / Vedete româneşti

Ioana Ginghină a împlinit vârsta de 45 de ani! Ce mesaj emoționant a transmis

Ioana Ginghină a împlinit vârsta de 45 de ani! Ce mesaj emoționant a transmis
8

de Roxana Mirea,

Ioana Ginghină împlinește astăzi, 21 septembrie, frumoasa vârstă de 45 de ani. Cu această ocazie specială, îndrăgita actriță a publicat pe Instagram un clip realizat din mai multe fotografii cu ea de acum mai mulți ani.

Ioana Ginghină a împlinit vârsta de 45 de ani

Ioana Ginghină împlinește astăzi, 21 septembrie, vârsta de 45 de ani, însă fanii ei au început să-i transmită mesaje de „la mulți ani” încă de ieri. Actrița nu putea lăsa o asemenea ocazie specială să treacă neobservată, așa că a publicat un mesaj scurt, dar emoționant pe contul ei de Instagram. De asemenea, Ioana Ginghină a postat și un clip realizat dintr-o serie de fotografii cu ea încă din copilărie.

45 de ani… nici nu știu ce să zic… Îmi vine în minte doar recunoștință pentru tot și toate”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram.

Ioana Ginghină își dorea încă un copil până la 45 de ani

În urmă cu câteva luni, Ioana Ginghină a spus că ar vrea să devină mamă pentru a doua oară până la vârsta de 45 de ani

„Dacă nu vine până în septembrie, nu-mi mai doresc. Consider ca am atins o vârstă la care e greu să mai ajungi să fii mamă până la capăt. Oricât ai încerca să arăți bine, bătrânețea, vine cu diverse probleme.

N-aș mai putea fiu după 50 de ani o mamă cum am fost cu Ruxi, eu sunt o mamă foarte activă, facem activițăți împreună. M-aș dori și pentru celălalt să fiu la fel”, a declarat Ioana Ginghină, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Ce-probleme-a-avut-Ioana-Ginghina-cu-fiica-ei-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton