Homepage  / Vedete româneşti

Ioana Ginghină a stabilit data nunții! Ce a dezvăluit acum despre divorțul de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a stabilit data nunții! Ce a dezvăluit acum despre divorțul de Alexandru Papadopol
9

de Roxana Mirea,

Ioana Ginghină, în vârstă de 44 de ani, a stabilit când va fi nunta cu iubitul ei, Cristi Pitulice. Actrița a povestit, pe un ton amuzant, în emisiunea ”La cină cu Ionela Năstase”, la Digi24, despre decizia de a se căsători și a treia oară. Pe de altă parte, ea a vorbit și despre divorțul de Alexandru Papadopol, dar și despre rolurile din telenovele.

Ioana Ginghină a stabilit când va fi nunta

Ioana Ginghină trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cristi Pitulice. Actrița a mai fost căsătorită de două ori, prima oară la 21 de ani, cu Daniel Tudorică, apoi, vreme de 13 ani, cu actorul Alexandru Papadopol, cu care are și o fetiță, pe Ruxi. Acum, Ioana Ginghină este gata să se căsătorească pentru a treia oară și a stabilit și când va avea loc nunta cu Cristi Pitulice. Fericitul eveniment a fost programat pentru toamna anului viitor.

„Da, cel mai probabil, o să urmeze (n.r. a treia căsătorie). Nu e grabă. Probabil, a treia căsătorie, la anul, în septembrie. Cum Jennifer Lopez se căsătorește a nu știu câta oară, eu de ce nu?!”, a mărturisit Ioana Ginghină, potrivit libertatea.ro.

Aceasta a spus că o admiră mult pe JLo din toate punctele de vedere.

„M-ar împlini enorm, să ajung la Hollywood, să iau un Oscar, s-o cunosc pe JLo”, a adăugat Ioana.

Ioana-Ginghina-a-stabilit-data-nuntii-Ce-a-dezvaluit-acum-despre-divortul-de-Alexandru-Papadopol-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ioana Ginghină, despre divorțul de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a vorbit și despre divorțul de Alexandru Papadopol. Actrița a mărturisit că amândoi au mers și la terapie de cuplu pentru a-și salva căsnicia, însă nu s-a mai putut face nimic. Acum, ea și fostul ei soț se înțeleg bine, iar Ioana spune că nu l-a văzut niciodată mai fericit.

Al doilea divorț nu mi l-am dorit eu. Nu e doar orgoliu, ci te și gândești: ”Rămân singură, cum mă descurc eu cu banii?!”. Dacă mi-l doream cum a fost când mi l-am dorit eu prima dată… Am fost și la terapie de cuplu, dar băteam apa în piuă. La un moment dat, l-am sunat pe psiholog și i-am zis că vreau să vin singură. Apoi, am zis să fac eu pasul decisiv și să ne despărțim. Nu că există viață după divorț, eu recomand tuturor în jurul vârstei de 40 de ani să divorțeze. Nu vorbesc serios, fiindcă dacă lucrurile merg, fie și puțin, să le faci să meargă. Eu țin mult la Alexandru, l-am iubit, acum chiar e fericit, nu l-am văzut niciodată așa fericit. El era soarele casei, artistul casei, ne învârteam după el. Acum, eu sunt soarele casei! Cristi mă răsfață mereu”, a povestit Ioana.

Ioana Ginghină: „Nu se putea trăi doar din teatru”

Ioana Ginghină a jucat în mai multe telenovele românești de-a lungul timpului, cum ar fi: „Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire”, „Inimă de țigan”, „Regina”, „Aniela” sau „Iubire și onoare”. În prezent, ea joacă și în „Adela”, serialul difuzat de Antena 1. Chiar dacă mulți actori fug de telenovele, Ioana este recunoscătoare și mândră de tot ce a realizat. Actrița spune că nu avea cum să trăiască doar din salariul de la teatru.

„Am un trai de viață și spun adevărul, nu sunt ipocrită. Nu se putea trăi doar din teatru. Dacă nu făceai genul ăsta seriale, filme, telenovele, nu puteai trăi din salariul de la teatru, care era mai mic decât îi dădeam bonei! Nu aveai cum să trăiești. A fost un dar de la Dumnezeu, care a zis: ”Ioana, te-am făcut și actriță, ia și bani, ia și roluri, ia devino și vedetă!”. Cum ar fi să spun acum: ”Da, mă, nasol…”. Sunt recunoscător de tot ceea ce am eu”, a mai declarat Ioana Ginghină.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton