Homepage  / Vedete româneşti

Ioana Ginghină, despre motivul pentru care nu participă la niciun show TV. De ce a refuzat toate ofertele

Ioana Ginghină, despre motivul pentru care nu participă la niciun show TV. De ce a refuzat toate ofertele
5

de Andra Stana,

Ioana Ginghină, în vârstă de 45 de ani, se numără printre actorii Teatrului Ion Creangă din Capitală. De asemenea, a făcut parte din distribuția mai multor seriale TV, cel mai nou proiect fiind „Adela”, la Antena 1. Deși are un program plin, ea a primit invitația să participe în mai multe show-uri la TV. Care e motivul pentru care a refuzat toate ofertele.

Într-un interviu recent pentru cei de la ego.ro, Ioana Ginghină a dezvăluit de ce a refuzat toate ofertele primite de la posturi TV precum Pro TV și Antena 1. Are nevoie să îi fie alături fiicei sale și a lui Alexandru Papadopol, Ruxandra.

„Teoretic, îmi e foarte greu să plec. Am tot avut invitații la Fermă, la Asia, la toate acestea. Nu am plecat niciodată din cauza Ruxandei, chiar dacă este mare. Multă lume poate să zică că este mare, dar nu. Mi-a plăcut, ca mamă, să stau cu copilul meu. Seara, când vine acasă, măcar jumătate de oră să stăm de vorbă”, a spus vedeta.

Ioana Ginghină, despre motivul pentru care nu participă la niciun show TV. De ce refuză ofertele televiziunilorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Ioana Ginghină a continuat: „Mie îmi place job-ul acesta de mamă. Nu vreau să se înțeleagă că judec pe cineva care s-a dus, nici nu știu cine, care, cine ce copii are. Dar eu, personal, nu am putut să fac pasul acesta. Nici nu pot să zic că îmi doream așa mult să fiu la Fermă. Probabil că dacă ar fi un rol pe care mi l-aș dori foarte mult, acum, că Ruxi este mare, cred că mi-aș face curaj să plec.

Dar până la proba contrarie, că eu zic așa, dar atunci…Mai ales acum că este clasa a 8-a, poate în clasa a 9-a. Ți-am zis, mă lovesc de mult de chestia aceasta: «Hai mă, că este mare». Și copiii mari tot copiii sunt, au nevoie de mamă. Exact când sunt mai mari au nevoie de o vorbă bună, de susținere, încurajare, de încredere”, a mai declarat actrița.

Ioana Ginghină, despre visul care nu s-a împlinit

Până acum, Ioana Ginghină are un vis care nu i s-a îndeplinit. Ea speră să fie distribuită într-un musical, spune că are voce, chiar obișnuiește să cânte.

„Tot zic asta de ceva timp, poate mă aude cineva, mi-aș dori foarte mult să joc într-un musical. Eu cânt, sunt și la Teatrul Ion Creangă, la copii, unde cânt și dansez. Am mai cântat live. A fost musical-ul Mamma Mia, mi-ar plăcea să joc în ceva de genul. Am fost atunci la casting și mi-au zis că par prea tânără pentru unul dintre rolurile pentru doamne. Trebuia să ai 45-50 ca personaj. Eu nu aveam pe atunci încă 45 de ani. Dar, uite că acum era bine. Eu sper”, a mai zis ea pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton