Homepage  / Vedete româneşti

Ioana Ginghină, adevărul despre relația pe care a avut-o cu Cove. De ce s-au despărțit

Ioana Ginghină, adevărul despre relația pe care a avut-o cu Cove. De ce s-au despărțit
10

de Roxana Mirea,

Recent, Ioana Ginghină a fost invitată în podcastul „Acasă la Măruță”, găzduit de Cătălin Măruță. Actrița a vorbit despre mai multe aspecte ale vieții sale, printre care și relația pe care a avut-o cu Cove. Ioana Ginghină și Cove au avut o relație la începutul anilor 2000.

Ioana Ginghină, despre relația pe care a avut-o cu Cove

Ioana Ginghină a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Cove, în podcastul lui Cătălin Măruță. Actrița și prezentatorul de la Prima TV au avut o relație timp de un an. Cei doi s-au înțeles foarte bine, dar Ioana s-a decis să pună punct relației în momentul în care Alexandru Papadopol, fostul ei soț, a devenit un bărbat liber. Ioana a așteptat ca Alexandru să se despartă de partenera lui de la acea vreme pentru a pune și ea punct relației cu Cove.

„Cove a apărut pentru că eu i-am zis lui Alexandru: «Ok, eu mi-am făcut curat, dar fă-ți și tu curat». Și el nu-și făcea curat. Când a zis că e liber i-am zis lui Cove, gata. Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă. Cove m-a ajutat foarte mult, că mi-a renovat apartamentul (în care s-a mutat Papadopol) în perioada aia”, a declarat Ioana Ginghină în podcast-ul „Acasă la Măruță”, potrivit libertatea.ro.

Ioana-Ginghina-adevarul-despre-relatia-pe-care-a-avut-o-cu-Cove-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ioana și Cove s-au despărțit în anul 2006. „Nu ne-am certat niciodată (n.r. ea și Cove), a fost o înțelegere d-aia, 100%”, a povestit Ioana Ginghină.

Era colegul meu de la teatru. (…) Relația a fost un an de zile. I-am zis că nu merge, nu știu ce. Nu stăteam în aceeași casă, dar na, mai aveam câteva lucruri pe la el”, a mai spus actrița.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton