Homepage  / Ultimul număr

Ioana Ginghină filmează la Bodrum, în Turcia, pentru telenovela toamnei de la Acasă

Ioana Ginghină filmează la Bodrum, în Turcia, pentru telenovela toamnei de la Acasă

de Redactia Tvmania

Pe 1 mai, la Bodrum, în Turcia, regizorul Iura Luncaşu a strigat pentru prima oară „Acţiune!” la cea mai exotică telenovelă românească. De la faţa locului, am primit câteva poze, dar şi impresiile Ioanei Ginghină.

Cei de la Acasă nu se lasă. După primul serial de epocă românesc (“Aniela”), vor să ne captiveze din toamnă, cu idila dintre un arab şi o româncă, subiect ce ne duce inevitabil cu gândul la telenovela “Clona”, în care un brazilian se iubea cu o marocană.

Filmările au început deja în Turcia, la Bodrum, şi o echipă formată din mai mulţi actori (printre care Ioana Ginghină, Alexandru Papadopol, Marin Moraru şi protagoniştii Radu Vâlcan şi Mădălina Drăghici), regizori şi make-up artişti se va afla aici până pe 17 mai.

Pentru noul serial, producătorii mizează pe costume colorate, peisaje de vis, dar şi pe o poveste “de care ne vom îndrăgosti încă de la primul epiiod”, ne-a spus Ioana Ginghină. Vedeta Acasă este fericită ca în noul proiect MediaPro Pictures are ocazia să joace încă o dată (după “Aniela”) alături de soţul ei Alexandru Papadopol.

Dacă exotismul personajului său i-a plăcut din prima clipă, Ioana a întâmpinat mici dificulăţi când a trebuit să poarte vălul care îi acoperea nasul şi gura. “A fost foarte amuzant să filmăm o secvenţă în care eu şi mai multe colege trebuia să mâncăm spaghete”, ne-a povestit ea.

Citiţi textul integral în revistă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton