Homepage  / Vedete româneşti

Ioana Ginghină, mesaj emoționant de ziua fiicei sale. Ce cadou special a primit Ruxandra

Ioana Ginghină, mesaj emoționant de ziua fiicei sale. Ce cadou special a primit Ruxandra
8

de Roxana Mirea,

Ioana Ginghină este o mamă de adolescentă fericită și mândră. Astăzi, 12 august, Ruxandra împlinește frumoasa vârstă de 14 ani. Cu această ocazie, actrița a publicat două imagini cu fiica ei pe rețelele sociale, în dreptul cărora a scris un mesaj emoționant. Pe de altă parte, Ioana Ginghină a dezvăluit și ce cadou i-a pregătiti Ruxandrei.

Fiica Ioanei Ginghină a împlinit 14 ani

Ruxandra, fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol, a împlinit astăzi, 12 august, frumoasa vârstă de 14 ani. Actrița a publicat două imagini cu fata ei, care a crescut și a devenit o adevărată domnișoară. Ioana Ginghină este conștientă că fiica ei nu mai este o fetiță, așa că o roagă să o învețe cum să fie mama unei adolescente de 14 ani.

„Azi e despre Rux’! ❤️​

La mulți ani, iubita mea!

Învață-ma să fiu mamă de adolescentă de 14 ani. ​

Promit că voi fi atentă, conștincioasă și o să-mi fac toate temele. ​

Tu bucură-te de tot și toate!”, este mesajul pe care Ioana Ginghină l-a transmis de ziua fiicei ei Ruxandra.

Fiica-Ioanei-Ginghina-a-implinit-14-ani-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ce cadou i-a pregătit Ioana Ginghină fiicei ei

Ruxandra își sărbătorește ziua de naștere în Grecia, acolo unde se află în vacanță alături de mama ei și iubitul acesteia, Cristi Pitulice. Recent, Ioana Ginghină a dezvăluit și ce cadou i-a pregătit fiicei sale.

Sărbătorim în Grecia, chiar vineri pe 12 August. Lăsăm plaja și fugim până în Kavala, iar pe 21 august vom sărbători și cu colegii ei. Cu tatăl ei cel mai probabil că se va vedea cum ne întoarcem. Nu cred că va aștepta până pe 21”, a declarat actrița pentru impact.ro.

Cât despre cadou, avem deja un super cadou pentru ea.

Un nou membru al familiei, un pui de Golden Retriever pe care și l-a ales înainte de plecare și pe care abia așteptăm să-l luăm acasa când ne întoarcem. Și-l dorește de foarte mult timp, așa că famila noastă de animale se mărește iar”, a mai spus Ioana Ginghină.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton