Homepage  / Vedete româneşti

Ioana Ginghină, mireasă pentru a treia oară. Când va avea loc nunta

Ioana Ginghină, mireasă pentru a treia oară. Când va avea loc nunta
13

de Cătălina Matei,

Dacă personajul său din „Adela” are parte de probleme atât în dragoste cât și în afaceri în noul sezon de la Antena 1, pentru Ioana Ginghină (44 de ani) realitatea este cât se poate de... roz. Actrița este implicată în mai multe proiecte, are o relație specială cu fiica ei adolescentă, Ruxandra, și se pregătește de nuntă alături de iubitul ei, Cristi Pitulice.

Ce îți place cel mai mult la Miki, personajul tău din „Adela”?

Iubesc la Miki faptul că este o femeie puternică, determinată, care știe ce vrea. A făcut și face niste alegeri pe care și le asumă și merge cu ele până la capăt. Este o femeie foarte bună și chiar încearcă să ajute pe toată lumea. Abia aştept să descoperiţi ce i se “întâmplă” în sezonul trei al serialului.

Ce evoluție va avea ea în sezonul 3?

Surprize vor fi la acest personaj, vă asigur. Va avea probleme și în dragoste, dar și în afaceri, așa că viața personajului meu se complică tot mai mult!

Personajul tău are o cofetărie. Cum reușești să te abții de la dulciuri?

Abținerea de la alimentele interzise nu mai este de mult o greutate pentru mine. Am ales ce vreau de la viața mea și asta mă face puternică în fața alegerilor alimentare.  Am ales să fiu sănătoasă și plină de energie pentru mine și pentru cei din jurul meu. Asta e mai important decât o bucurie de a mânca o prăjitură. Iar pe Miki o bucură mai tare să îşi răsfeţe prietenii cu dulciurile făcute de ea.

Apropo de siluetă, cum arată regimul tău alimentar în sezonul rece?

Regimul meu alimentar nu este diferit acum, față de sezonul cald. Dietele cu fructe sunt doar în sezonul lor, sunt doar câteva zile și nu pot spune că datorită lor arăt așa. Este un stil de viață pe care îl țin de 4 ani de acum și în acest răstimp  nu am mai avut fluctuații de greutate. Pentru mine este o mare reușită și vine la pachet cu tot ceea ce fac peste an: țin posturile, nu mănânc carne, țin diete de detoxifiere, fac sport.

Cât de mult a preluat și fiica ta din obiceiurile tale alimentare?

Ruxandra este o adolescentă care mănâncă sănătos fără să îi mai zic eu. Nu vă Imaginați că bea Smoothie-uri pe stomacul gol dimineața, dar vă asigur că mănâncă dulciuri doar o dată pe săptămână și face alegeri mult mai sănătoase decât mulți dintre tinerii de vârsta ei. Și aici consider că am reușit tot prin puterea exemplului, dar și prin educația alimentară pe care i-am dat-o în tot acest timp.

Cum o vezi pe Ruxi acum? Cât de mult te regăsești în ea?

Ruxandra este o tânără cu multă personalitate, știe exact ce vrea și are o liniște și o bunătate aparte. Mă regăsesc în pasiunea ei pentru desen. Așa eram eu cu actoria.

Te pregătești de nuntă. Crezi în vorba „a treia oară e cu noroc”?

Da, așa se pare. Consider că toate au fost cu noroc pentru mine. Probabil că vrei să spui că a treia va fi până la adânci bătrâneți, dar sincer nu am de unde să știu eu asta. Sunt lucruri care nu depind doar de mine, dar nu de asta iubim noi viața?!

Cum a decurs cererea în căsătorie? Cine a propus primul?

Nu voi intra în astfel de detalii pentru ca vreau ca aceste momente intime și frumoase să rămână doar pentru noi.

Ați stabilit deja toate detaliile?

Nu am stabilit nimic deocamdată. Nici dată și nici locație. Când vom avea data viitorilor fini, probabil că ne vom pune și noi pe organizat. Deocamdată avem alte proiecte în plan.

Viitorul tău soț lucrează în domeniul turismului. Prin urmare… care ar fi destinația perfectă pentru luna de miere?

Nici la asta nu ne-am gândit, dar cred că asta e mai importantă ca nunta în sine. O să aduc vorba zilele astea. Până atunci, vă invit alături de mine într-o excursie până la Butimanu, acolo unde Miki va pregăti cel mai bun chec cu lămâie.

ioana ginghinaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton