Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ioana Ginghină se pregătește de nuntă! Când va avea loc marele eveniment

Ioana Ginghină se pregătește de nuntă! Când va avea loc marele eveniment

de Redactia Tvmania

Ioana Ginghină nu pierde timpul și dorește să se căsătorească cât mai curând cu partenerul ei de viață, Cristi Pitulice. 

În luna martie a acestui an, Ioana Ginghină anunța în cadrul unui interviu că se va recăsători după divorțul  de Alexandru Papadopol. Zis și făcut! Se pare că actrița din serialul „Adela” se pregătește deja de marele eveniment care va avea loc mai curând decât ne așteptam. 

Relaxarea restricțiilor a dat startul petrecerilor, așa că Ioana Ginghină nu a stat pe gânduri și a hotărât să facă pasul cel mare alături de bărbatul de care și-a regăsit linisștea. 

Când va avea loc nunta Ioanei Ginghină

Ioana Ginghină a dezvăluit în cadrul unui interviu că nunta va avea loc toamna aceasta, însă nu dorește să facă o petrecere grandioasă, având în vedere că a mai fost căsătorită anterior. Mai mult, tot din acest motiv, încă nu este decisă dacă va mai îmbrăca rochia albă:

„Cam aşa ceva. Sincer îţi zic că am mai trecut o dată prin asta. Cu Alexandru n-am vrut nuntă neapărat, pentru că eu mai avusesem parte de aşa ceva, dar, cum el nu mai fusese însurat, am făcut-o. Cristi nu-și dorește o nuntă mare şi mă bucur. Poate prin septembrie o să facem nunta… Dar deocamdată ne facem planuri de vacanţă. Mergem în Spania, apoi în Grecia”, a spus Ioana Ginghină pentru Ok Magazine.

Actrița a mai mărturisit că pentru ea actul de căsătorie nu mai este la fel de important. Ioana Ginghină își pune toată dragostea și încrederea în relația cu Cristi Pitulice și spune că deja au început să construiască lucruri importante împreună:

„Nici nu mă gândesc la nuntă efectiv. Noi am făcut deja nişte investiţii importante împreună, am cumpărat pământul din jurul casei în care locuiesc. Eu cu Alexandru aveam o parte de teren şi cealaltă parte era a foştilor mei socri, iar la partaj cumpărasem partea lui Alexandru şi acum am cumpărat cu Cristi partea foştilor socri. Mi se pare mai important actul acesta decât cel de căsătorie, pentru că vrem să construim ceva împreună”, a mai spus Ioana Ginghină pentru sursa citată.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton