Homepage  / Vedete româneşti

Ioana Ginghină, silueta subțire cu pepene se menține

Ioana Ginghină, silueta subțire cu pepene se menține
12

de Cătălina Matei,

La cei 44 de ani ai săi, Ioana Ginghină are o siluetă de invidiat. Care este secretul? Dincolo de sport și un regim alimentar echilibrat, actrița din serialul „Adela” este fana dietelor cu fructe de sezon. Și cum vara s-a instalat, fructul „vedetă” al acestui sezon este pepenele.

Când joci rolul proprietarei unei cofetării, înconjurată de dulciuri, pare greu de crezut că te poți abține din a degusta produsele. Nu este și cazul Ioanei Ginghină. „Abținerea de la alimentele interzise nu mai este de mult o greutate pentru mine. Am ales ce vreau de la viața mea și asta mă face puternică în fața alegerilor alimentare.  Am ales să fiu sănătoasă și plină de energie pentru mine și pentru cei din jurul meu. Asta e mai important decât o bucurie de a mânca o prăjitură”, spne-a spus Ioana.

Măria sa, pepenele roșu

Și cum vara s-a instalat a început și sezonul… dietelor. Deși, în cazul Ioanei, este mai mult vorba despre cure de întreținere cu fructe de sezon. Așa cum povestea și pe blogul său personal, pepenele roșu este fructul ei preferat, iar dieta pe care o aplică o ajută să scape de 3-4 kilograme în doar câteva zile. „Aș putea mânca pepene fără răsuflare, de aceea când vine vara, nu ezit să țin o cură de 5-10 zile în care mănânc doar pepene”. De altfel, actrița din serialul „Adela” a prezentat cu ceva timp în urmă întreaga sa cură într-un articol pe blogul personal.

Ce altceva mai aplică actrița care urmează să se căsătorească în curând cu iubitul ei, Cristi Pitulice? „Este un stil de viață pe care îl țin de 4 ani de acum și în acest răstimp  nu am mai avut fluctuații de greutate. Pentru mine este o mare reușită și vine la pachet cu tot ceea ce fac peste an: țin posturile, nu mănânc carne, țin diete de detoxifiere, fac sport”, ne-a mai povestit Ioana Ginghină.

Ioana-Ginghina-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Așa mamă, așa fiică!

Și fiica Ioanei, Ruxandra Papadopol, are grijă de obiceiurile sale alimentare. „Ruxandra este o adolescentă care mănâncă sănătos fără să îi mai zic eu. Nu vă Imaginați că bea smoothie-uri pe stomacul gol dimineața, dar vă asigur că mănâncă dulciuri doar o dată pe săptămână și face alegeri mult mai sănătoase decât mulți dintre tinerii de vârsta ei. Și aici consider că am reușit tot prin puterea exemplului, dar și prin educația alimentară pe care i-am dat-o în tot acest timp”, a mai dezvăluit actrița din „Adela”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton