Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ioana Ginghină face ultimele pregătiri pentru nuntă. Ce nu își dorește la marele eveniment

Ioana Ginghină face ultimele pregătiri pentru nuntă. Ce nu își dorește la marele eveniment
7

de Redactia Tvmania

Nu mai este niciun secret că Ioana Ginghină trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristi Pitulice. Cei doi sunt împreună de câțiva ani, iar în curând se vor căsători. Ioana Ginghină face ultimele pregătiri pentru nuntă și, recent, a dezvăluit ce nu își dorește la marele eveniment.

Ioana Ginghină a avut două căsătorii anterioare, prima dintre ele având loc la vârsta de 21 de ani, când s-a căsătorit cu Daniel Tudorică. Ulterior, a fost căsătorită cu actorul Alexandru Papadopol timp de 13 ani, dar a divorțat și de acesta în 2019. Cu toate acestea, Ioana  a decis să îmbrățișeze un nou capitol al vieții ei și să facă o a treia nuntă, fără a mai sta pe gânduri.

Pentru a sărbători această nouă etapă din viața sa, Ioana organizează o petrecere specială alături de cei dragi.

Ioana Ginghină, ultimele pregătiri pentru nuntă

Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, difuzată pe Kanal D, vedeta a avut ocazia să discute despre pregătirile pentru nuntă, împărtășind câteva amănunte interesante. Totodată, a dezvăluit și câteva detalii despre persoana aleasă să-i fie  soț.

„Mie îmi place să dansez muzică populară, sper să se danseze la nunta mea, dar restul de tradiții, nu. Deci Cristi este bărbatul bun la toate, eu sunt mirată că există așa ceva, pentru că am avut bărbați care nu știau nici măcar să schimbe un bec, iar Cristi știe orice. A făcut o casă pentru căței, a vopsit-o roz cu negru, este foarte priceput”, a menționat Ioana Ginghină la Teo Show!, potrivit KanalD.ro.

Ioana Ginghina siteIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Va fi Alexandru Papadopol invitat la nuntă?

Actrița încă păstrează legătura cu fostul partener, având în vedere că au o fiică împreună. Și, pentru că relația lor este una foarte bună, Ioana Ginghină a vorbit și despre prezenta acestuia la evenimentul cel mare.

Ioana Ginghină a mărturisit că nu ar avea nimic împotrivă, însă consideră că l-ar putea deranja pe actualul ei partener.

„Nu îl invit pe fostul soț. Ideea este că eu nu am nicio problemă să vină Alexandru, dar mă gândesc că l-ar deranja pe Cristi. Eu nu aș accepta nicio fostă de-a lui, mă pun în pielea lui. De ce să vină? Am avut banchet la Ruxandra și ne-au chemat și pe noi, părinții, să facem o poză.

Am fost cu Alexandru, am făcut o poză toți trei și am zis că vreau și eu o poză singură, să o înrămez și ar fi culmea să o înrămez cu toți trei. Am postat doar eu cu copilul, deși era și Alexandru acolo”, a declarat Ioana Ginghină, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton