Homepage  / Vedete româneşti

Ioana Grama și Alex Tăgurean divorțează. „Am evitat cât am putut pasul acesta”

Ioana Grama și Alex Tăgurean divorțează. „Am evitat cât am putut pasul acesta”
11

de Roxana Mirea,

Ioana Grama a anunțat pe rețelele sociale că ea și soțul ei, Alex Tăgurean, s-au despărțit. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu mai bine de doi ani și au împreună o fetiță, pe Ayana. Cea care a făcut anunțul despărțirii a fost chiar celebra vloggeriță. Ea a spus că au încercat să își salveze căsnicia, însă nu a mai fost cale de întoarcere.

Ioana Grama și Alex Tăgurean divorțează

Ioana Grama și soțul ei, Alex Tăgurean, s-au căsătorit în urmă cu doi ani. Ei au împreună o fetiță superbă, pe Ayana. Acum, celebra vloggeriță a anunțat pe Instagram că ea și Alex au decis să meargă pe drumuri separate. Ioana Grama a spus că vor forma mereu o familie pentru fiica lor și că despărțirea nu a survenit din cauza certurilor sau infidelității. Decizia a fost una de comun acord, după ce au încercat să salveze căsnicia și au văzut că nu mai este cale de întoarcere.

Vreau să vă anunț că, de ceva vreme. Eu cu Alex nu mai formăm un cuplu, însă formăm o familie pentru tot restul vieții. Am fost bincuvântați cu cel mai minunat copil pentru care suntem recunoscători în fiecare secundă a vieții noastre. A fost o decizie foarte grea și am evitat cât am putut pasul acesta, însă, atunci când simți că ai încercat totul și că nu e nicio cale de întoarcere, înseamnă că cel mai bine este să te oprești. Credem că este cea mai bună decizie, atât pentru sănătatea noastră psihică și emoțională, cât și pentru Ayana. Nu ne-am certat, nu ne-am înșelat, nu ne urâm”, a scris Ioana Grama pe Instagram, potrivit spynews.ro.

Ioana-Grama-si-Alex-Tagurean-divorteaza-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Ne respectăm, ne înțelegem, ne susținem”

Ioana Grama și Alex Tăgurean divorțează. Ioana Grama a mai spus că ea și Alex Tăgurean continuă să se respecte, să se înțeleagă, să se susțină și să se ajute. Cel mai important pentru ei este să îi ofere Ayanei toată iubirea și afecțiunea lor.

Ne respectăm, ne înțelegem, ne susținem, ne ajutăm unul pe celălalt indiferent de situație și nevoi și, cel mai important, petrecem timp împreună și îi oferim Ayanei toată iubirea și afecțiunea, pentru că ea să se dezvolte în continuare frumos, așa cum a făcut-o până acum. Așa cum până acum v-am împărtășit momente sensibile din relația noastră, am decis că ar fi momentul să știți și acest lucru. Mulțumim pentru înțelegere și am prefera să nu dezvoltăm foarte mult acest subiect”, a mai scris Ioana pe Instagram.

În urmă cu câteva luni, Ioana le-a mărturisit fanilor că ea și soțul ei trec prin momente destul de dificile în relația de cuplu. Cei doi au apelat la ajutorul terapiei de cuplu pentru rezolvarea problemei. În urmă cu puțin timp, Ioana Grama a declarat că dacă situația dintre ei nu va putea fi rezolvată, vor decide să pună punct căsniciei.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton