Homepage  / Vedete româneşti

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, instantanee din vacanță. Cei doi petrec alături de Marius Moga și Bianca Lăpuște

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, instantanee din vacanță. Cei doi petrec alături de Marius Moga și Bianca Lăpuște
7

de Cătălina Matei,

Ioana Ignat, fosta participantă de la „Vocea României” și mentorul ei de atunci, Marius Moga, își petrec vacanța împreună ziele acestea, departe de România. Bineînțeles, fiecare dintre ei este însoțit de partenerul de viață.

Tocmai a împlinit 25 de ani pe 22 iulie, prin urmare Ioana Ignat are motive de bucurie. Unul în plus, căci tocmai a lansat o piesă nouă, iar artista și-a exprimat bucuria printr-o postare pe contul său de Instagram.

De obicei nu postez din vacanțe, dar azi am 2 motive justificate. Am lansat o piesă specială și vreau să o dedic iubitului meu. Îi mulțumesc că mă inspiră zi-de-zi. Îl iubesc mult de tot! Iar în al 2-lea rând, asemenea momente și peisaje merită împărtășite!”, a scris cântăreața pe Instagram, unde a distribuit câteva poze din vacanță.

ioan-ignat-si-sebastian-dobrincu-vacanta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu nu sunt singuri în vacanță, ci alături de Marius Moga și soția acestuia, Bianca Lăpuște.

În fotografiile postate, cele două cupluri apar în mașină, râzând și îndreptându-se spre o nouă locație, în timp ce într-o altă imagine sunt imortalizate Ioana și Bianca, la masă, bucurându-se de o mulțime de preparate, printre care și guacamole și nachos.

ioan-ignat-si-sebastian-dobrincu-vacanta-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 7

Să fii iubită și fericită alături de frumosul tău iubit/ Eram tare curioasă care este pe placul lui Sebi. Bună alegere”, sunt câteva dintre comentariile afeente postării realizate de Ioana pe contul său de Instagram.

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au logodit

Sebastian Dobrincu se numără printre concurenții celui mai recent sezon „Survivor România”, de la Pro TV. Fondatorul platformei Storyheap, care a fost și unul dintre jurații de la „Imperiul Leilor”, s-a logodit anul acesta cu Ioana Ignat.

Cu toate că se cunoșteau de mai mult timp, povestea de dragoste dintre milionarul Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat a început abia în urmă cu trei ani.

Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare, atunci când lucrau la clipul melodiei „Inima naivă”. „Am filmat un videoclip împreună, la piesa „Inima naivă“. Noi ne știam de ceva timp, cu ceva vreme înainte, însă la filmările pentru videoclip s-a înfiripat ceva între noi. Atunci m-am îndrăgostit eu de el, nu știu el“, a spus artista.

După primele patru luni, s-au despărțit, dar nu au rezistat prea multă vreme unul departe de celălalt și s-au împăcat, potrivit Viva!.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton