Homepage  / Articole

Ioana Maria Moldovan, vacanţă-maraton în Asia

Ioana Maria Moldovan, vacanţă-maraton în Asia

de Redactia Tvmania

Ioana Maria Moldovan, care prezintă emisiunea “Poveştiri adevărate” la Acasă tv, a avut parte de o vacanţă exotică petrecută în trei locaţii diferite: Kuala Lumpur, Insula Langkawi şi Dubai. Timp de 14 zile, vedeta a vizitat trei oraşe, a făcut opt zboruri şi peste 4000 de poze.

“Am plecat de la zăpadă, viscol şi temperature de -20 de grade şi am aterizaz la plus 35, în locuri de vis, în care am descoperit o lume fascinantă, complet diferită de ceea ce trăiesc eu zi de zi”, a spus Ioana Maria Moldovan.

Vacanţa a început în Malaezia, unde Ioana a vizitat Kuala Lumpur, un oraş asiatic modern, cu zgârie nori şi multă agitaţie.

“Am petrecut acolo trei zile pline în care nu am stat nicio clipă. Am încercat să văd cât mai multe atracţii turistice, printer care celebrele Turnuri Petronas, peşterile de calcar Batu Caves, pentru a ajunge interior am urcat 272 de trepte, Grădina zoologică, Parcul de păsări, Grădina de orhidee, Parcurile de căprioare şi de fluturi”, a povestit vedeta tv.

În Kuala Lumpur, Ioana a fost cazată la etajul 26, într-o cameră de hotel cu o privelişte extraordinară, de care din păcate nu a profitat din plin, pentru că are rău de înălţime.

A urmat apoi o altă destinaţie. După un zbor scurt de 60 de minute, Ioana a ajuns în Langkawi – Insula Vulturilor:

“M-am tolănit pe plaja cu nisipul fin şi am făcut baie în apele turcoaz. Într-un cuvânt au fost câteva zile de relaxare totală. Cu bateriile încărcate am plecat spre Dubai. După şapte ore de zbor am aterizat într-un oraş care pur si simplu m-a fascinat. Prima impresie a fost Wow! Incredibil! Cele trei zile cât am stat la Dubai au fost pentru mine un adevărat maraton, dar a meritat”, a adăugat Ioana Maria Moldovan.

[imagebrowser id=577]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton