Homepage  / Vedete

Ioana Maria Moldovan colecţionează orhidee, magneţi, rame foto şi viniluri

Ioana Maria Moldovan colecţionează orhidee, magneţi, rame foto şi viniluri

de Redactia Tvmania

Prezentatoarea emisiunii "Poveştiri adevărate", difuzată de luni până sâmbătă, de la 16.30, ACASĂ, este îndrăgostită de flori, muzică și arta fotografiei, pasiuni pe care le-a transpus în colecții impresionante: o mini seră de orhidee de toate culorile, 30 de rame foto, zeci de magneți din fiecare vacanță și 150 de viniluri.

Pasiunea pentru flori este o moștenire de la mama ei: „Mă mândresc cu mini sera mea de orhidee pe care am amenajat-o începând de acum patru ani. Totul a început de la mama, care este o mare iubitoare de flori. Ea a fost cea care mi-a dăruit prima orhidee și de atunci, încetul cu încetul, am ajuns să am o mini seră de orhidee, de diferite culori, alb, galben, mov, pestrițe și mov combinat cu alb…un adevărat spectacol de culori”, povestește Ioana.

Ioana Maria Moldovan mai colecționează și rame foto cu amintiri de neuitat: „În casă am găsit și câteva locuri în care mi-am aranjat colecția de rame, vreo 30 la număr, pe care o privesc mereu cu mare drag și nostalgie. Cred că nimic nu e mai frumos decât să ai acasă poze cu oameni dragi”.

Prezentatoarea „Poveştiri adevărate” a pus bazele unei tradiții de suflet. Nu există destinație de vacanță din care să nu achiziționeze câte un magnet: „€œAnul acesta, în aprilie, mini colecția de magneți face nouă ani. Magneţii sunt aduși din locurile pe care le-am vizitat atât în țară, cât și în străinătate, din vacanțe, dar am primit câțiva și de la colegi, prieteni, de la cei care au aflat de pasiunea mea. Primii magneți i-am cumpărat de la Viena, un oraș de care m-am îndrăgostit pe loc. În fiecare vacanță primul gând e să iau obligatoriu un magnet”.

De curând, Ioana și-a descoperit un alt hobby, acela de a colecționa viniluri. Pentru că îi place să asculte muzică înregistrată pe discuri, iubitul ei i-a dăruit un pick-up: „€œAtunci când trăiești lângă un om pasionat de muzică și sisteme audio, vrei nu vrei, microbul te prinde rapid și intri în joc. Și pentru că mi-am dorit mult timp un pick-up, Marian mi-a împlinit visul. Și uite așa, am început să mă transform, de câteva luni, într-o colecționară de viniluri, unele dintre ele sunt moștenire de la bunica, pe altele le-am primit cadou, iar pe restul le-am cumpărat de la târguri vintage și magazine de muzică”, spune Ioana Maria Moldovan.

În prezent, colecția de viniluri deține aproape 150 de bucăți și tinde să-și mărească considerabil numărul: „€œCel mai drag îmi este albumul „Thriller” al lui Michael Jackson, cel mai vândut album al tuturor timpurilor, iar cel mai vechi vinil pe care îl am este din 1977. Pe viitor îmi doresc să-mi măresc colecția cu albumele formației ABBA”, adaugă prezentatoarea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton