Homepage  / Știri

Ioana Maria Moldovan prezintă „Focus din inima României”

Ioana Maria Moldovan prezintă „Focus din inima României”

de Redactia Tvmania

Din 4 iulie, Ioana Maria Moldovan va prezenta Focus din inima României, program de știri difuzat de luni până joi de la ora 23.15, la Prima TV. După ce în urmă cu 5 luni, Ioana Maria Moldovan se întorcea la pupitrul știrilor, începând din 4 iulie ea va aduce informaţiile zilei, actualizate şi sintetizate, dar şi poveşti ale unor oameni obişnuiţi în împrejurări neobişnuite, poveşti emoţionante de viaţă, poveşti cu români despre români.

Focus

“Pe 5 martie m-am reîntors la pupitrul știrilor după un deceniu. Acum, după 5 luni, dar într-o zi de patru, voi fi gazda jurnalului Focus din inima României. Un altfel de jurnal, care îmbină perfect știri și informații de actualitate cu povești emoționante de viață. Nimic întâmplător, spun eu, pentru că-mi plac știrile, dar în același timp și poveștile cu și despre oameni, dovadă stau cei zece ani în care am spus multe povești. Așadar, o nouă provocare, un nou inceput, un alt plan pe care viața îl are cu mine. Abia aștept să mă întâlnesc cu telespectatorii, de data aceasta, de luni până joi, de la 23.15” spune vedeta Prima TV.

Focus din inima României este al treilea jurnal al zilei la Prima TV. Pe lângă această ediţie, programată la ora 23.15, în grila postului de televiziune se află jurnalele de la orele 14.00 şi 16.30, prezentate de Livia Graur, precum şi cel de la ora 18.00, adus de Andreea Fried.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton