Homepage  / Știri

Ioana Maria Moldovan: „Viața e frumoasă la orice vârstă!”

Ioana Maria Moldovan: „Viața e frumoasă la orice vârstă!”

de Redactia Tvmania

Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea emisiunii “Poveștiri adevărate”, ce se difuzează de luni până sâmbătă, de la 16.30, la Acasă, a împlinit 30 ani, vârstă pe care a sărbătorit-o alături de familie, de iubit și de… Tweety! Ca în fiecare an, și de această dată Ioana a primit cadou de la părinții ei două torturi, unul decorat chiar cu personajul ei preferat de benzi desenate.

“Tradiția a fost respectată și am avut și anul acesta două torturi, unul cu fructe și unul cu un Tweety tare gustos. Pentru că știam că personajul meu preferat de desene animate se va afla pe un tort am hotărât să port și un tricou cu el. Am primit multe flori, cd-uri, cărți, un smartphone și multe mesaje și gânduri sincere care au început încă de la miezul nopții și care m-au făcut să realizez încă o dată că sunt un om norocos”, spune vedeta Acasă.

Deși a avut emoții în ceea ce privește schimbarea prefixului, Ioana Maria Moldovan mărturisește că se simte mai bine ca niciodată:

“Înainte cu o zi de schimbarea prefixului recunosc că intrasem un pic în panică și mă gândeam la “avertizările” pe care le primisem din partea cunoscuților. Mă întrebam oare, chiar se va schimba viața mea, voi trece și eu prin criza femeii de 30 de ani? Eu am perceput această schimbare ca pe un nou început, o nouă etapă și mă simt minunat, parcă mai stăpână pe mine și mai hotărâtă, nici vorba de vreo criză a vârstei. Sunt bucuroasă că sunt sănătoasă, iubesc și sunt iubită. Viața e frumoasă la orice vârstă!”, a mărturisit Ioana Maria Moldovan.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton