Homepage  / Televiziune

Ioana Petric și-a dat demisia de la Cronica Cârcotașilor. Cine îi va lua locul

Ioana Petric și-a dat demisia de la Cronica Cârcotașilor. Cine îi va lua locul
12

de Andra Stana,

Ioana Petric a anunțat că nu mai face parte din echipa „Cronica Cârcotașilor”. Decizia, luată după 15 ani în care a muncit alături de colegii ei pentru show-ul de la Prima TV. Emisiunea de la Prima TV, care continuă într-o nouă formulă, se întoarce pe micile ecrane cu un nou sezon. Iată cine se va afla la pupitrul „Cronicii Cârcotașilor”.

Ioana Petric a plecat din echipa Cronica Cârcotașilor

Ioana Petric s-a alăturat echipei de la „Cronica Cârcotașilor” acum 15 ani. Acum, vedeta a explicat de ce a renunțat la emisiunea de la Prima TV.

Despărțirea a fost amiabilă, nu m-a dat nimeni afară! E decizia mea de a încerca altceva. Nu am neapărat un alt plan, nu am plecat în altă parte, la altă televiziune. Am pus stop aici, mai e nevoie de puțin timp ca să se așeze lucrurile“, a declarat Ioana Petric pentru Click!

Ioana Petric și-a dat demisia de la Cronica Cârcotașilor. Cine îi va lua loculIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Ioana Petric: „Mi-am petrecut jumătate din viață alături de oamenii ăștia frumoși”

Într-o postare pe rețelele de socializare, Ioana Petric le-a mulțumit „dragilor cârcotași”, dar și lui Șerban Huidu.

  • „E momentul să ne luăm LA REVEDERE! Colaborarea mea cu @primatvoficial și dragii mei cârcotași se încheie aici.
  • Mulțumesc @serbanhuidu și întregii echipe @cronicacarcotasilor pentru încredere, prietenie, râsete, profesionalism și acești 15 ani magici (…)
  • Au fost 15 ani extraordinari, atât de plini și de fericiți, că n-aș putea să îi cuprind în doar câteva cuvinte. Mi-am petrecut jumătate din viață alături de oamenii ăștia frumoși, care mi-au fost colegi, prieteni, mentori și familie adoptivă, prin urmare această decizie, care îmi aparține 100%, nu a fost deloc una ușoară. Cu toate astea, în adâncul sufletului meu, sunt convinsă că e cea corectă.
  • Cred că în viață e important să îți accepți propriul adevăr și chiar dacă inevitabil te gândești și la cei din jur, să faci ceea ce e mai bine pentru tine. Iar eu asta am simțit acum – nevoia unui nou început, nevoia de a mă redescoperi, de a-mi demonstra mie niște lucruri și de a face loc altor visuri.
  • Dar nu pot trece la capitolul următor, fără a-mi lua rămas bun de la voi, cârcotașii mei dragi. Pentru tot ce am trăit în acești 15 ani vă sunt recunoscătoare vouă, celor de acasă. M-ati primit cu căldură și m-ați făcut să mă simt susținută si apreciată. Vă multumesc pentru tot și înainte să ne întristăm, vă promit că acesta nu este un mesaj de adio. Sunt sigură că viața le va așeza pe toate în așa fel încât să ne revedem curând, cu forțe proaspete și alte proiecte minunate. Până atunci… o să îmi fie dor!”, a scris Ioana Petric în mesajul pentru fani publicat pe Instagram.

Surpriza de la pupitrul emisiunii „Cronica Cârcotașilor”

Luni, când s-a aflat că Ioana Petric a renunțat la colaborarea ei cu Prima TV, postul a anunțat și premiera noului sezon. Prima ediție a sezonului cu numărul 47 a emisiunii de pamflet va fi pe post miercuri, 15 martie, de la ora 20.00.

Pe lângă data premierei, Prima TV a anunțat altă veste importantă pentru fanii „Cronicii Cârcotașilor”. După plecarea Ioanei Petric, Șerban Huidu se întoarce la pupitrul emisiunii care l-a consacrat. Așadar, în noul sezon, Huidu și Codruț Kegheș (Dezbrăcatu) vor fi gazdele serilor de miercuri.

Este un nou sezon și un nou format. Așa că, până ce totul va fi pus la punct, trebuie să fiu alături de colegii mei. Sperăm că veți fi și voi alături de noi și în sezonul 47. Cârcotași din toate zările uniți-vă!”, îndeamnă Șerban Huidu.

Anul trecut, prezentatorul declara că nu își mai dorește să revină pe micul ecran. Huidu a explicat atunci, într-un interviu, de ce se simte mulțumit să fie producător al „Cronicii Cârcotașilor”. Totodată, el a povestit despre ce se întâmplă în culisele emisiunii.

Ioana Petric și-a dat demisia de la Cronica Cârcotașilor. Cine îi va lua loculIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 12

Cronica Cârcotașilor va readuce pe micul ecran topurile deja consacrate și scenetele cu personaje îndrăgite de telespectatori. Gabriela Marin revine cu întrebări grele și momente amuzante iar Bogdan Nicolai aduce în fiecare miercuri seara a lui pastilă amuzantă de analiză a știrilor zilei.

Codruț Kegheș, a.k.a Dezbrăcatu, e pregătit de marea revedere și are un mesaj pentru vânătorii de bâlbe de pretutindeni. „Rămâneți în alertă, dragi cârcotași! Vânați, vânați și iar vânați! Voi sunteți baza noastră și cu ajutorul vostru aducem la televizor cele mai tare bâlbe.”

Sursa foto: Prima TV, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton