Homepage  / Știri / Televiziune

Ioana Petric și Christian D vor să fie cele mai bune gazde, sâmbătă, la „Super Cireașa de pe tort”

Ioana Petric și Christian D vor să fie cele mai bune gazde, sâmbătă, la „Super Cireașa de pe tort”

de Redactia Tvmania

Sâmbătă, de la ora 20.30, la Prima TV, emisiunea  „Super Cireașa de pe tort” are două cupluri care se confruntă pentru a câștiga titlul de cea mai bună gazdă. Ioana Petric și Cristian Dumitrescu, solistul trupei Narcotic Sound, cunoscut  și cu numele de scenă Christian D, vs. Marcel Toader și Maria Constantin, cunoscută cântăreață de muzică populară.

Echipele vor fi supuse unui test al maestrului Horia Vîrlan și vor găti meniuri diferite iar  surprizele se vor ține lanț din partea fiecărei echipe în lupta de a câștiga „Super Cireașa de pe tort”.

Cârcotașa Ioana Petric spune că: „Ne-am distrat foarte mult, mi-a plăcut la emisiune. Toate preparatele ne-au ieșit foarte bine, chiar și lava cake, chiar dacă am făcut pentru prima oară. Dar cel mai mult mi-a plăcut că am gătit împreună. Cristi a făcut o salată de icre senzațională.” În schimb, Maria Constantin, soția lui Marcel Toader, a făcut un adevărat spectacol folcloric în piață unde a cântat pentru a-i binedispune pe cei aflați la cumpărături. 

Nu vor lipsi, binențeles, comentariile acide ale lui Horia Vîrlan care vor face deliciul telespectatorilor precum și ponturi culinare pentru cei de acasă care își doresc să afle cum se gătesc de fapt multe rețete ale vedetelor. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton