Homepage  / Vedete româneşti

Ioana Simion, detalii despre căsnicia cu Ilie Năstase: „Nu este cum mi-aș dori”

Ioana Simion, detalii despre căsnicia cu Ilie Năstase: „Nu este cum mi-aș dori”
7

de Roxana Mirea,

Recent, Ilie Năstase a declarat că și-ar dori un copil cu Ioana Simion. Fostul tenismen își dorește un al șaselea copil, însă soția lui nu mai este foarte încântată de această idee, chiar dacă recunoaște că mereu și-a dorit o fetiță. Ioana Simion a vorbit despre mariajul cu Ilie Năstase și a mărturisit că nu totul este doar lapte și miere.

Ioana Simion, despre posibilitatea de a avea un copil cu Ilie Năstase

Ilie Năstase a mărturisit că și-ar dori un copil cu Ioana Simion. Chiar dacă fostul tenismen este încântat de ideea de a deveni tată pentru a șasea oară, soția lui nu se simte întru totul pregătită. Aceasta mai are un băiat dintr-o altă căsătorie. Ioana Simion a declarat că și-a dorit mereu o fetiță, însă, recunoaște că Ilie Năstase este cel care își dorește mai mult un copil.

Mi-am dorit dintotdeauna o fetiță și el, da, își dorește. Eu am mai uitat în ultima perioadă. Acum el este cel care-și dorește foarte mult. Un copil este bine-venit oricând, doar că el este cel care și-a dorit. Încă nu am fost pregătită și nu am stat cu gândul acolo. Deocamdată, am altele de făcut”, a declarat Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase pentru cancan.ro.

Ioana Simion, despre mariajul cu Ilie Năstase

Pe de altă parte, Ioana Simion a mărturisit că nu totul este doar lapte și miere în mariajul cu Ilie Năstase. Amintim faptul că cei doi au fost doar la un pas de a divorța, după ce Ioana l-a acuzate pe fostul tenismen că a agresat-o fizic. Ulterior, ea s-a hotărât să-i mai acorde o șansă.

Nu este cum mi-aș dori eu să fie, dar accept pentru că este Ilie Năstase. Accept anumite lucruri pe care nu le-aș fi acceptat pentru nimic în lume. Eu sunt o femeie împlinită, fericită în ceea ce privește familia mea, de căsnicie mai puțin. Legat de căsnicie, mai puțin, pentru că nu decurge totul așa cum mi-aș fi dorit”, a mai spus Ioana Simion.

56980621_191035358539765_7994373948332572672_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ilie Năstase își mai dorește un copil

Ilie Năstase se simte pregătit să devină tată pentru a șasea oară, la 75 de ani. Acesta a declarat că nu știe dacă el și soția lui vor putea avea un copil, dar sunt dornici să încerce. În plus, Ilie Năstase a menționat că, în cazul în care el și Ioana vor avea o fetiță, și-ar dori să o facă următoarea Simona Halep.

Eu îmi doresc multe și nu știu dacă se poate realiza, dar suntem dornici să facem un copil. Deocamdată nu s-a întâmplat, încercăm. Vor zice ăștia că sunt Superman! Vedem ce putem face și dacă există posibilitatea. Dacă e fată, nu știu dacă o fac următoarea Simona Halep, depinde de ea! Eu vreau să o fac”, a declarat Ilie Năstase.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton