Homepage  / Vedete româneşti

Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite”, a publicat primele imagini cu noua iubită. Cum arată tânăra

Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite”, a publicat primele imagini cu noua iubită. Cum arată tânăra
9

de Roxana Mirea,

Ionuț Belei, câștigătorul sezonului opt al emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1, a publicat primele imagini cu noua lui iubită. Cei doi sunt împreună de câteva luni, după ce Ionuț Belei s-a despărțit de fosta lui logodnică, Sabina. Ei se logodiseră în aprilie 2021, dar la două luni distanță, relația s-a destrămat.

Ionuț Belei, primele magini cu noua lui iubită

Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite și cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, iubește din nou, după despărțirea de Sabina. Acesta a publicat primele imagini pe Instagram cu noua lui iubită. Mai mult decât atât, bucătarul a postat și o melodie de dragoste, semn că iubește din nou și că și-a găsit liniștea în brațele Alexandrei. În plus, cei doi s-au și filmat în timp ce erau în mașină, distrându-se pe ritmurile unei manea.

Ionut-Belei-castigatorul-„Chefi-la-cutite-a-publicat-primele-imagini-cu-noua-iubita-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Alexandra, noua iubită a lui Ionuț Belei, este o tânără frumoasă, dar și foarte inteligentă. Potrivit descrierii de pe pagina ei de Instagram, este medic stomatolog. Câștigătorul Chefi la cuțite și Alexandra sunt împreună de câteva luni și par a fi foarte fericiți unul lângă celălalt.

Ionuț Belei a fost logodit cu Sabina, însă, la două luni distanță de la eveniment, relația lor s-a destrămat. În octombrie, bucătarul a anunțat pe rețelele sociale că nu mai formează un cuplu cu logodnica lui de patru luni de zile, potrivit spynews.ro. De asemenea, Ionuț a precizat că are amintiri frumoase din perioada în care a fost împreună cu Sabina. Despărțirea lor a fost de comun acord și s-a produs din cauza neînțelegerilor dintre ei.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton