Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ionuț Iftimoaie, accident grav la Survivor România 2023. Ce se întâmplă acum cu Faimosul. „Sunt un luptător, dar este într-adevăr o problemă”

Ionuț Iftimoaie, accident grav la Survivor România 2023. Ce se întâmplă acum cu Faimosul. „Sunt un luptător, dar este într-adevăr o problemă”
9

de Andra Stana,

Ionuț Iftimoaie a suferit o accidentare serioasă la Survivor România 2023. Prezentatorul Daniel Pavel a anunțat miercuri seară care e starea luptătorului din tabăra Faimoșilor, după ce acesta a avut nevoie urgentă de medic.

Ionuț Iftimoaie s-a accidentat la Survivor România 2023

Până în acest moment, Ionuț Iftimoaie a participat la toate traseele de la Survivor România 2023. De asemenea, Faimosul a adus un număr important de puncte echipei sale. Din păcate, în timpul unei probe recente, sportivul a suferit o accidentare. După ce a acuzat dureri, el a ajuns în grija medicilor.

Miercuri, 25 ianuarie, Daniel Pavel a recunoscut că Iftimoaie va lipsi, cel puțin o vreme, de pe traseele de la Survivor România 2023.

Ai acuzat o durere la mâna stângă, consultațiile medicului arată că ai nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare, o perioadă în care nu vei intra pe traseu. Ești pe banca Faimoșilor, însă îi susții doar de pe bancă.

Ionuț, iată o accidentare care te face să stai pe margine pentru o perioadă. Cum simți această chestiune?”, a spus Daniel Pavel în timpul emisiunii de miercuri, când unul dintre Războinici a fost eliminat.

Ionuț Iftimoaie s-a accidentat grav la Survivor România 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Survivor este despre supraviețuire”

În clipa următoare, în imagini a apărut Ionuț Iftimoaie, care avea mâna stângă în ghips. Faimosul a mărturisit care este cu adevărat situația.

Așa este! În urmă cu câteva jocuri, acele butoaie minunate care ne-au dat atât de furcă nouă, mai ales Faimoșilor, practic în momentul în care am greșit traseul și a trebuit să cobor înapoi pe plasă mi-a rămas degetul mare de la mâna stângă în urmă și acesta a cedat. De atunci am mai intrat pe traseu de multe ori și de trei ori chiar a fost cu succes, ceea ce îmi dă speranță că acum, cu mâna pusă în ghips, tot o să pot să ajut echipa”, a spus el.

Și a continuat: „Survivor este despre supraviețuire, înțeleg foarte bine cum este situația, însă vreau să contribui și să particip la jocurile care o să îmi permită să pot să aduc și eu aportul echipei, mai ales pentru ce înseamnă jocurile de provizii și pentru imunitate. Sunt un luptător, este într-adevăr o problemă, o tratez cu maximă atenție, dar lupta continuă”.

Și Sebastian Dobrincu a suferit un accident la Survivor România 2023

Acum 10 zile, Sebastian Dobrincu a suferit la rândul lui o accidentare la Survivor România 2023. El a avut nevoie de intervenția medicilor, după ce s-a lovit la picior și a căzut de la înălțime, pe nisip. Concurentul din echipa Faimoșilor și-a speriat atunci colegii, pentru că nu putea să se mai meargă din cauza durerii.

Sebastian a suferit o accidentare. Imediat a intervenit doctorul nostru și coechipierii lui au sărit acolo. El astăzi nu va mai participa la joc”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul show-ului de la PRO TV, Survivor România 2023.

Faimosul a mers apoi la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Mai târziu, Sebastian Dobrincu a fost eliminat de la Survivor România 2023 din cauza problemelor de sănătate.

Plec cu multe lecții. Din păcate, verdictul medical spune că am nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență. Și intervenția asta doare mai puțin decât toată frustrarea acumulată că eu nu pot să continui, am venit cu cele mai bune intenții, am venit să lupt, n-am venit să câștig, n-am nevoie de fani, de bani, n-am nevoie de altceva în afară să lupt… Din păcate, nu am putut!”, a declarat Faimosul.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton