Homepage  / Știri

Ionuţ Iftimoaie: “Îi urez lui Bute să păţească ce am păţit eu!”

Ionuţ Iftimoaie: “Îi urez lui Bute să păţească ce am păţit eu!”

de Redactia Tvmania

Ionuţ Iftimoaie s-a distrat, în weekend, la petrecerea prilejuită de cununia civilă a prietenului său, Lucian Bute. Cei doi sportivi se cunosc de aproape 10 ani, şi pentru că în această vară Lucian a decis să se aşeze la casa lui, Ionuţ nu putea lipsi de la eveniment.

“A fost o petrecere frumoasă, la Buşteni, în Castelul Cantacuzino. Lucian a ales să aibă alături de el familia şi câţiva prieteni apropiaţi. M-am bucurat să-l văd cum radia de fericire, mai ales pentru că avea alături părinţii şi surorile. Se simţea, într-adevăr, că Bute este un om fericit!”, a spus Ionut Iftimoaie.

Experienţa în viaţa de familie l-a făcut pe Ionuţ Iftimoaie să-i facă prietenului său o urare mai specială.

“I-am urat din toată inima să fie fericit şi să paţească ce am păţit eu, adică să aibă o soţie minunată pe care să o iubească mult, aşa cum am eu, Dumnezeu să-i binecuvânteze şi să-i dea mulţi copii, aşa cum am şi eu, şi în fiecare clipă să simtă bucuria familiei!”, a dezvăluit acesta.

Pe Ionuţ Iftimoaie îl puteţi urmări în show-ul “Jumătatea mea ştie!”, alături de Gabriel Coveşeanu şi Andreea Tonciu, în fiecare sâmbătă, de la ora 20.30, la Kanal D.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton