Homepage  / Vedete străine

Irán Castillo, telenovelista răscumpărată de familie din mâinile răpitorilor, e însărcinată la 44 de ani! Cine e noul ei partener

Irán Castillo, telenovelista răscumpărată de familie din mâinile răpitorilor, e însărcinată la 44 de ani! Cine e noul ei partener
7

de Anda Dincă,

Actrița mexicană Irán Castillo („Să te ierte Dumnezeu, nu eu!”, „Cântec de iubire”) este în culmea fericirii. Irán Castillo a anunțat că este însărcinată la 10 ani după ce a devenit mama unei fetițe, dar și că s-a logodit cu Pepe Ramos, un influencer mexican care promovează un stil de viață sănătos.

Vestea a fost făcută public de cei doi pe Instagram, unde au publicat o serie de fotografii și videoclipuri prin care anunță că Irán a primit inelul de logodnă chiar de ziua de naștere a lui Pepe (pe 27 septembrie a împlinit 38 de ani). 

„Încep versiunea cu numărul 38 cu o fericire crescândă greu de exprimat. Mulțumesc, Iran, pentru toată dragostea ta, pentru șansa de a deveni soțul tău (chiar mi-a zis ) și pentru că pot fi tată de două ori, atât pentru o fetiță minunată, cât și pentru un bebeluș care este pe drum și care ne-a transformat profund chiar înainte de a se naște. Te iubesc și iubesc familia noastră”, a scris Pepe. 

Iar Irán l-a completat: „Acum tu m-ai surprins pe mine! Te iubesc și sunt fericită să mă căsătoresc cu tine. Mă simt norocoasă. Mulțumim și prietenilor noștri care se bucură și care sărbătoresc alături de noi”. 

Irán Castillo are o relație nouă

Irán Castillo și Pepe Ramos au anunțat că au o relație în luna martie a acestui an, Pepe ajutând-o pe actriță să treacă peste povestea toxică de dragoste cu actorul Pascacio López.

Cei doi s-au despărțit în primăvara lui 2020, după doar un an de relație care i-a lăsat un gust amar lui Iran, căci Pascacio ar fi fost violent cu ea, spun tabloidele mexicane.

Irán a născut-o pe Irka, fetița ei cea mare, în octombrie 2011, în urma unei relații pasagere pe care a avut-o cu un bărbat mai tânăr decât ea, Gabriel Castañeda, pe care l-a ținut mereu la distanță.

Mai mult, actrița nu a vrut să recunoască niciodată că el e tatăl, declarând, prin intermediul unui avocat, că de fapt părintele Irkăi este un cetățean de origine canadiană. Gabriel Castañeda a susținut mereu în presă că el este tatăl natural și că Iran nu vrea să-l lăse să-și vadă copilul. 

Irán Castillo a fost răpită în 2015

În 2015, Irán a trecut și printr-o tragedie, în urma căreia și-a revenit cu greu. Iran Castillo a fost sechestrată timp de trei zile, în Ciudad de Mexico, iar prietenii și familia au răscumpărat-o din mâinilie răpitorilor. 

În cele din urmă, telenovelista și-a găsit fericirea și liniștea alături de Pepe Ramos, iar pe plan profesional îi merge foarte bine.

Are proiecte pe bandă rulantă atât în televiziune, cât și în teatru și în cinematografie. În prezent Irán joacă în telenovela „S.O.S. Me estoy enamorando”, alături de Daniel Arenas.

Serialul cu accente comice a avut premiera la postul mexican Televisa pe 6 septembrie. 

iran-castillo-242802032_285427073137229_534527900706137090_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton