Homepage  / Vedete străine

Ireland Baldwin, schimbare radicală de look. Cum arată acum fiica lui Alec Baldwin

Ireland Baldwin, schimbare radicală de look. Cum arată acum fiica lui Alec Baldwin
9

de Roxana Mirea,

Ireland Baldwin și-a surprins fanii cu cea mai recentă apariție a ei în mediul online. Fiica lui Alec Baldwin a luat o decizie radicală și a renunțat la părul ei lung. Așadar, Ireland Baldwin a trecut printr-o schimbare de look de zile mari, alegând să își radă părul din cap. Iată care este motivul.

Ireland Baldwin, schimbare radicală de look

Ireland Baldwin are un nou look! Fotomodelul, în vârstă de 26 de ani, a luat o decizie radicală și a renunțat la părul lung. Aceasta a publicat sâmbătă fotografii în care apare cu capul proaspăt ras. „Nu-mi spune să nu fac ceva, pentru că voi face”, a scris Ireland Baldwin în dreptul imaginilor în care apare rasă în cap.

Mama lui Ireland, Kim Basinger, a comentat în secțiunea de comentarii, fiind de acord cu descrierea dată de fiica sa. „Sunt martoră la asta și am fost timp de mulți ani… Pur și simplu frumos”, a comentat actrița, potrivit People.

Fiica lui Alec Baldwin a explicat pe Instagram de ce a ales să renunțe la părul ei. Aceasta a explicat că și-a distrut părul din cauza schimbărilor la care l-a supus de-a lungul anilor. Dorindu-și ca podoaba capilară să se poată regenera așa cum trebuie și să aibă din nou un păr sănătos, Ireland a decis să-l taie.

Fă lucruri care te sperie. Fă lucruri pe care ceilalți spun că nu le vei face niciodată. Părul meu a fost distrus de ani de zile de decolorare și modelare și chestii de genul ăsta de la 17 ani. A durat mult timp pentru a da un restart/refresh. Întotdeauna am vrut să fac asta, dar întotdeauna mi-a fost frică. Acum, că nu-mi pasă de ce cred ceilalți, mă simt mai frumoasă ca niciodată.”

Ea a adăugat: „Nivelul GI Jane/Evey Hammond deblocat”.

Ireland, fiica lui Basinger și a lui Alec Baldwin, a etichetat-o pe stilista Hannah Bonetti, care a postat un videoclip al procesului, care include o imagine în care Ireland își rade singură o parte din părul lung.

Ireland Baldwin își iubește corpul

În aprilie, Ireland a împărtășit o postare pe Instagram despre modul în care s-a confruntat cu propriile insecurități legate de corpul ei după ce a „atins un punct de fierbere”.

De când eram copil, am fost numită de adulți pe internet, într-o variantă sau alta, grasă, urâtă, fără valoare și irelevantă. Nu este nimic nou. Paparazzi m-au urmărit de colo-colo pentru orice motiv plictisitor și au făcut poze în jurul fundului meu, celulitei, grăsimii de pe spate, bărbiei duble, sânilor, tot ce vreți! Este invaziv și super jalnic, dar nu eu dețin controlul„, a spus ea.

Premiere Of YouTube Originals’ „Justin Bieber: Seasons”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Am zilele mele proaste, bineînțeles. Dar, în general, IUBESC mâncarea… în sens romantic. Îmi iubesc corpul. Iubesc felul în care se mișcă. Îmi place cum mă simt în el„, a continuat Ireland, dezvăluind, de asemenea, că „sunt în cel mai liber spațiu mental în care am fost vreodată în legătură cu imaginea mea corporală”.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton