Homepage  / Vedete străine

Irem Helvacıoğlu („Lacrimi la Marea Neagră”) și Engin Akyürek („Dragoste de contrabandă”) joacă într-un serial nou. Despre ce e vorba și când va fi lansat

Irem Helvacıoğlu („Lacrimi la Marea Neagră”) și Engin Akyürek („Dragoste de contrabandă”) joacă într-un serial nou. Despre ce e vorba și când va fi lansat

de Anda Dincă,

Doi dintre cei mai îndrăgiți actori turci ai momentului - Irem Helvacıoğlu și Engin Akyürek - vor juca rolulurile principale în serialul „Kaçış”/ „Evadarea”, a cărui poveste a fost scrisă chiar de Engin.

Conform www.aksam.com.tr, serialul va fi difuzat de platforma online Disney Plus, iar filmările vor începe în luna noiembrie în zona Gaziantep din Turcia.

Producția va spune povestea unui jurnalist pe nume Mehmet (jucat de Engin), care se va îndrăgosti de tânăra Zeynep (Irem). Yağız Alp Akaydın (cel care a realizat „Ramo”, „Gülperi”, „Kösem”) va fi regizorul acestui serial, iar scenariul va fi semnat de Ali Doğançay.

Irem a avut ghinion după „Lacrimi la Marea Neagră”

Irem (31 de ani) a debutat în televiziune la 20 ani, primul ei rol fiind în producția polițistă „Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi”. De-a lungul anilor a avut apariții secundare în seriale de succes precum „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, „Valea lupilor” sau „Guneș”, difuzate la Kanal D. 

După marele hit „Lacrimi la Marea Neagră”, Irem a mai avut câteva proiecte, dar nu a mai dat lovitura, ca înainte. Serialul „Seni Çok Bekledim”, în care l-a avut ca partener pe Özcan Deniz (cu care s-a certat chiar), a fost anulat din cauza audiențelor slabe după 13 episoade, la începutul anului.

În filmul „Eflatun” i-a da replica lui Kerem Bürsin („Inima oraşului”). Iar cel mai recent, serialul „Baş Belası”, amestec de comedie romantică și poveste cu detectivi, în care a făcut pereche cu Seçkin Özdemir („O poveste de iubire”), a fost anulat în septembrie, după 13 episoade.

Engin va putea fi văzut la Netflix

Vara aceasta Engin (protagonistul serialelor „Dragoste de contrabandă” și „Fatmagul”) a filmat alături de Tolga Sarıtaş pelicula „Yolun açik olsun” („Drum bun!”), o ecranizare a romanului omonim scris de Hakan Evrensel. 

Filmul spune povestea de prietenie dintre căpitanul Salih (Engin) și a sublocotenetului Kerim (Tolga), răniți în urma unui conflict armat la care au participat împreună.

Regizorul filmului este Mehmet Ada Özteki, cel care și-a pus amprenta asupra unei drame de succes de la Netflix, „Miracolul din celula 7” (2020). Cel mai probabil „Yolun açik olsun” va ajunge pe cunoscuta platformă online în Turcia toamna aceasta. 

Ultimul proiect tv al lui Engin (40 de ani) este „Sefirin Kızı” („Fiica ambasadorului”). Serialul s-a terminat la turci în luna mai, după 52 de episoade, iar Engin a avut ca partenere două actrițe celebre și frumoase, pe Neslihan Atagül în primul sezon (care s-a retras din cauza unor probleme de sănătate) și pe Tuba Büyüküstün în al doilea sezon. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton