Homepage  / Vedete / Vedete străine

Irina Baeva nu se află în carantină doar cu Gabriel Soto. Cine se mai află în casă cu ei!

Irina Baeva nu se află în carantină doar cu Gabriel Soto. Cine se mai află în casă cu ei!

de Redactia Tvmania

Frumoasa actriță cu origini rusești Irina Baeva se află în izolare alături de iubitul ei, Gabriel Soto, dar conform peopeleenespanol.com, Irina mai are contact și cu alte persoane în această perioadă. Astfel, în casa din Mexic în care stă cu Gabriel se află și rudele ei, venite din Rusia fix cu puțin timp înainte de începerea carantinei. 

„Vizita familiei mele a coincis cu izbucnirea pandemiei, așa că acum sunt în permanență alături de ei. Iar asta e partea pozitivă a perioadei. Mă bucur de timpul petrecut alături de sora mea de nepotul meu și în același timp sunt și împreună cu iubitul meu”, a declarat ea pentru publicația mexicană „El universal”. 

Singurul lucru pe care îl regretă Irina zilele acestea este că nu va poate să călătorească alături de sora ei prin Mexic și să-i arate cele mai importante obiective turstice. Mai mult, actrița recunoaște că a cam obosit să facă pe traductoarea toată ziua, din rusă în spaniolă și invers. 

Dar tot Irina spune că se simte norocoasă ca ea și Gabriel au ocazia să petreacă foarte mult timp împreună:

„Sincer mi se pare o binecuvântare să stau mai mult cu Gabriel și să ne bucurăm unul de celălalt. Înainte nu puteam face acest lucru pentru că mereu trebuia să călătorim în interes de serviciu ba el, ba eu”. 

Irina (27 de ani) și Gabriel (care pe 17 aprilie împlinește 45 de ani) au avut ocazia să joace din nou împreună în telenovela „Un celibatar invins”/ „Soltero con hijas”, care a fost difuzată și pe micile noastre ecrane anul acesta. Pe Irina o puteți vedea în prezent la Pro Gold în telenovela „Mă declar vinovată”/ „Me declaro culpable”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton