Homepage  / Vedete străine

Gabriel Soto și Irina Baeva joacă împreună într-o nouă telenovelă. Actorul spune cum este să lucreze cu iubita lui

Gabriel Soto și Irina Baeva joacă împreună într-o nouă telenovelă. Actorul spune cum este să lucreze cu iubita lui
8

de Roxana Mirea,

Irina Baeva și Gabriel Soto trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi fac o echipă excelentă în viața reală, dar și pe platourile de filmare. Din nou, Irina Baeva și Gabriel Soto joacă împreună în acceași telenovelă și împărtășesc mai multe scene. Actorul a dezvăluit cum este să lucruze cu logodnica lui pe platourile de filmare.

Irina Baeva și Gabriel Soto joacă împreună într-o nouă telenovelă

Relația dintre Gabriel Soto și Irina Baeva este din ce în ce mai serioasă. În plus, având în vedere că s-au logodit, cei doi actori se pregătesc pentru nuntă. Totuși, au mai amânat planurile pentru marele eveniment pentru că lucrează la același proiect. Gabriel Soto și Irina Baeva joacă din nou împreună într-o televonevelă, „Amor dividido”.

Actorul a fost întrebat dacă îi este greu să lucreze cu iubita lui, având în vedere că oricum petrec foarte multe ore împreună și în afara programului de lucru.

„Mie îmi place. Adevărul este că ne place să lucrăm împreună. Suntem în ton cu două lucruri foarte importante. În primul rând, ne sincornizăm în ceea ce privește energia noastră. Vreau să spun că suntem concentrați pe același proiect, putem repeta scenele acasă, vorbim despre același lucru, suntem pe aceeași lungime de undă în acest sens”, a declarat Gabriel Soto, pentru Infobae.

gabriel sotoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cum este pentru Irina Baeva și Gabriel Soto să filmeze împreună

Pe de altă parte, Gabriel Soto a mai spus că relația lor nu este deloc afectată de faptul că el și logodnica lui, Irina Baeva, lucrează împreună.

Un alt lucru important este problema timpului, mulți oameni spun: „da, relația se uzează”. Pentru început, nu filmăm în fiecare zi împreună. Sunt zile în care filmează ea fără mine, iar eu fără ea. Nu trebuie să filmăm mereu împreună”, a mai spus actorul.

„Când faci telenovele, petreci între douăsprezece și paisprezece ore pe zi, de luni până sâmbătă, pe platourile de filmare, așadar, dacă nu te afli pe aceeași pagină cu cineva, cu greu te întâlnești. Așa că, pe de altă parte, nu este bine nici să te afli la cealaltă extremă, aceea de a nu te întâlni niciodată. Drept urmare, în acest mod, putem să petrecem mai mult timp împreună, mai mult timp să ne vedem și să vorbim. Adevărul este că ne place să filmăm împreună”, a mai declarat Gabriel Soto.

Irina Baeva și Gabriel Soto au filmat împreună și pentru „Allá te espero”, „Vin iubiri neașteptate” („Vino el amor”, 2016) și „Un celibatar învins” („Soltero con hijas”, 2019), ultimele două difuzate și la noi de Pro 2.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton