Homepage  / Vedete româneşti

Irina Fodor a plecat în Mexic. Ce mesaj a transmis prezentatoarea emisiunii „America Express”

Irina Fodor a plecat în Mexic. Ce mesaj a transmis prezentatoarea emisiunii „America Express”

de Cătălina Matei,

Timp de aproape două luni, Irina Fodor va fi plecată în America de Sud, acolo unde alături de concurenții și întreaga echipă a reality-show-ului „America Express” vor filma întreaga aventură. Vedeta Antenei 1 a decolat azi spre Mexic, iar despărțirea de familie nu a fost deloc ușoară. „Tare grea a fost despărțirea”, a scris Irina pe contul său de Instagram.

Cel de-al cincilea sezon al show-ului „Asia Express”, redenumit mai nou „America Express”, va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. Cele 9 echipe format din vedete, care concurează în acest an, au plecat deja spre Mexic, împreună cu întreaga echipă de producție.

„De zile întregi fac planuri despre cum să las totul organizat acasă, să mă asigur că le va fi ușor cât voi fi plecată, să îi las bine și să îi găsesc bine. Cred că am încercat, tot punând în ordine diverse detalii, să fug de sentimentul ăsta de cădere în gol pe care îl am acum și de furtuna asta de emoții care m-a copleșit: tristețea că plec de lângă ei și dorul crunt ce o să urmeze, puse în balanță cu mirajul unei aventuri ca nici o alta, cu faptul că vom descoperi locuri de o frumusețe răpitoare, cu adrenalina ce numai cursa asta ți-o poate oferi. Ziua asta m-a frânt. Tare grea a fost despărțirea. I-am îmbrățișat pe toți și am plecat la aeroport, cu promisiunea că o să le trimit poze cu toate minunățiile de peste mări și țări.

Iar pe voi, vă pup, dragilor și vă trimit vești când ajung în Mexic”, a scris Irina Fodor pe contul său de Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare alături de soțul Răzvan Fodor, fiica lor – Diana și câinele familiei.

Cursuri de automachiaj

Încă de anul trecut, Irina Fodor s-a obișnuit cu ritmul amețitor al filmărilor de la „Asia Express”, dar și de la „Chefi fără limite”, cu ore de trezire extrem de înaintate. Tocmai de aceea, prezentatoarea reality-show-ului a luat lecții de automachiaj, pentru a fi gata de filmare într-un timp cât mai scurt.

„Mă pregătesc intens pentru plecarea în America Express, am început deja să îmi fac bagajul, să mai rezolv din sarcinile casei pe termen lung și am mers și la un curs de automachiaj”, a scris Irina Fodor pe Instagram în urmă cu câteva zile.

„La fel ca și anul trecut, în proiectul acesta mă machiez singură și trebuie să fiu foarte organizată și să îmi mearga mânuțele repede, pentru că, așa cum știți, cursa începe foooarte devreme. Asta mi-a ieșit, sper să nu uit până plec, că mai am multe de pus în ordine”, a menționat Irina Fodor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton