Homepage  / Vedete româneşti

Irina Fodor, cea mai frumoasă declarație de dragoste de ziua lui Răzvan Fodor. Reacția actorului

Irina Fodor, cea mai frumoasă declarație de dragoste de ziua lui Răzvan Fodor. Reacția actorului
9

de Roxana Mirea,

Răzvan Fodor a împlinit astăzi, 22 iunie, frumoasa vârstă de 47 de ani. Soția lui, Irina Fodor, care se află acum la filmările pentru „America Express”, nu putea lăsa ca o asemenea ocazie specială să treacă neobservată. Aceasta a publicat pe Instagram o serie de imagini cu Răzvan Fodor, alături de cea mai frumoasă declarație de dragoste.

Irina Fodor, declarație de dragoste de ziua lui Răzvan Fodor

Este o zi specială pentru Răzvan Fodor. Astăzi, 22 iunie, actorul împlinește frumoasa vârstă de 47 de ani. Având în vedere această ocazie deosebită, Irina Fodor a publicat o serie de imagini cu soțul ei, însoțite de cea mai frumoasă declarație de dragoste.

Aș lua povestea noastră de la capăt de mii de ori. ❤️❤️ Te iubesc de TOT, puștiule!

Să-mi fii întotdeauna fericit!

La mulți ani!!!”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Răzvan Fodor nu avea cum să nu reacționeze la o asemenea urare de ziua lui.

De aproape 15 ani, mă ține numai în mesaje frumoase”, a fost răspunsul actorului.

Radu Vâlcan, mesaj ironic de ziua lui Răzvan Fodor

Printre cei care i-au urat astăzi „la mulți ani” lui Răzvan Fodor s-a numărat și Radu Vâlcan. Soțul Adelei Popescu a publicat la Insta Story o imagine cu el și Răzvan Fodor, însoțită de următorul mesaj:

„Răzvan Fodor, îți zic aici pentru că oricum nu răspunzi la telefon. La mulți ani din ăia cei mai mișto! Să rămâi același Fodor, dar și Răzvan.”

Reacția lui Răzvan Fodor nu s-a lăsat așteptată. „Ce poză!! Mulțumesc, frățică”, i-a răspuns acesta lui Radu Vâlcan.

Pe de altă parte, Răzvan a fost copleșit de numărul impresionant de mesaje pe care le-a primit astăzi de la oameni. Acesta le-a mulțumit tuturor, în stitlul lui caracteristic, desigur.

„Trebuie să recunosc. Am tot stat ascuns, dar nu pot. Mi-a luat-o vârsta razna. Am stat ceva timp în jurul vârstei de 38-39 de ani, dar nu se mai putea. Acum, pentru că am văzut atâtea mesaje mișto de la o grămadă de oameni dragi, și cunoscuți, dar și necunoscuți, am zis că trebuie și ar fi frumos să reacționez și eu pe aici.

Eu sunt pe oraș cu fetița din dotare, pe care o iau după mine ca pe un breloc și de asta am dat drumul la acest story, să vă mulțumesc mult de tot și să fiți și voi sănătoți și tot ce vă doriți. Vă mulțumesc mult încă o dată”, a spus Răzvan Fodor pe Instagram.

ziua-lui-razvan-fodor-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton