Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Irina Fodor, despre peripețiile de la filmările pentru „America Express”. De ce a avut nevoie de bodyguarzi înarmați

Irina Fodor, despre peripețiile de la filmările pentru „America Express”. De ce a avut nevoie de bodyguarzi înarmați
8

de Andra Stana,

Irina Fodor este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi. Recent, vedeta Antena 1 a vorbit despre emoțiile prin care a trecut în timpul filmărilor pentru „America Express”, show-ul care va fi difuzat în curând la Antena 1. Prezentatoarea a ajuns în locuri unde pericolul pândea la orice pas.

Prin ce a trecut Irina Fodor la filmările pentru America Express

Filmările pentru „America Express” 2023 au ținut-o pe Irina Fodor departe de casă timp de două luni. „Drumul aurului” va duce 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. Soția lui Răzvan Fodor a făcut alergie la soare, astfel că la un moment dat a avut nevoie să își bandajeze mâinile.

Am făcut o alergie puternică la soare din prima săptămână în care am ajuns în Mexic. Cred că o să se vadă treaba asta și pe post pentru că la un moment dat eram bandajată pe mâini de sus până jos.

Asta, deși eu folosesc factor de protecție 50 pe corp și 100 pe față. Există factor de protecție de 100. Atât de tare mă feresc de soare. Nu mi-a reușit de data asta, ce să zic”, a povestit Irina Fodor pentru ego.ro.

„Sunt multe zone periculoase, mai multe decât cele sigure”

Prezentatoarea show-ului „America Express” a mărturisit că a fost în multe locuri nesigure, iar pericolele au fost evitate la secundă. Irina Fodor nu are timp de relaxare, pentru că tot timpul se află pe drumuri pentru a ajunge la punctul în care se întâlnește cu concurenții.

  • Sunt multe zone periculoase, mai multe decât cele sigure.
  • În cele sigure merg de obicei turiștii, noi nu le alegem pe acelea. Noi parcă le-am ocolit pe acelea, dar am descoperit foarte multe locuri frumoase, spectaculoase de-a dreptul, locuri pe care nu le-ai vedea niciodată ca turist, pentru că nu ai acces la ele.
  • Dar trebuia să fie și reversul medaliei: câștigi ceva, pierzi ceva, cum ar veni, așa că zonele astea spectaculoase erau și cu riscuri.
  • Slavă Domnului că nu s-a întâmplat ceva grav. S-au întâmplat mici lucruri pe parcurs, probabil că le veți vedea când va apărea America Express pe post.
  • Cumva Doamne-Doamne ne-a ținut în siguranță, doar că aveam tot timpul inima strânsă pentru că plecam astăzi dintr-un loc și mâine apărea în presă că acolo s-a întâmplat nu știu ce, că s-au luptat cartelurile între ele, că s-au împușcat”, a mai povestit Irina.
Irina Fodor, despre peripețiile de la filmările pentru „America Express” 2023. De ce a avut nevoie de bodyguarzi cu pistoaleIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În cadrul interviului, vedeta a povestit despre pericolele de care s-au ferit și despre ceea ce citea în presa internațională.

„Mergeam spre următorul loc, trebuia să ajungem în două zile, și iar citeam în presă că s-a întâmplat nu știu ce. Tot timpul în spatele nostru sau în fața noastră se întâmpla ceva și ne întrebam dacă nu e cumva doar o noțiune de timp până când se va întâmpla în momentul în care suntem și noi acolo”.

„Anul acesta, spre deosebire de ceilalți ani, am avut security înarmat

Irina Fodor și colegii săi – Oase și Damian – au avut nevoie de bodyguarzi înarmați care să-i ferească de orice pericol în timpul filmărilor.

Anul acesta, spre deosebire de ceilalți ani, am avut security înarmat. Dacă în anii trecuți nu a fost nevoie de așa ceva, anul acesta, fiecare avea, cel puțin o parte din producție, cei care umblam mai mult singuri, cum sunt eu, cum e Oase și Damian, am avut parte de această protecție.

Noi plecăm tot timpul din punctul A în punctul B și atunci pe traseu suntem de multe ori singuri, până vin toate echipele din spate, până vine restul de producție, suntem cam de capul nostru.

Așa că noi am avut bodyguarzi cu pistoale anul acesta ca mijloc suplimentar de precauție”, a mai declarat Irina Fodor.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton