Homepage  / Vedete româneşti

Irina Fodor, dezvăluiri despre relația cu Răzvan. „Am văzut fiecare ce-i poate pielea celuilalt”

Irina Fodor, dezvăluiri despre relația cu Răzvan. „Am văzut fiecare ce-i poate pielea celuilalt”
10

de Roxana Mirea,

Răzvan și Irina Fodor s-au căsătorit în 2010 și au una dintre cele mai solide căsnicii din showbiz-ul românesc. Între ei este o diferență de vârstă de 13 ani, însă acest aspect nu a contat niciodată.  Anul trecut, Răzvan și Irina Fodor au stat despărțiți cinci luni de zile. Motivul este simplu: Irina a fost plecată din România pentru filmările de la „Asia Express” și „Chefi fără limite”, care va avea premiera pe 20 februarie la Antena 1. Recent, Irina Fodor a vorbit despre relația cu Răzvan Fodor.

Irina, despre relația cu Răzvan Fodor

Irina și Răzvan Fodor sunt împreună de 14 ani. Într-un interviu pentru OK Magazine, Irina Fodor a vorbit despre relația ei cu Răzvan și despre cum a reușit să construiască încrederea în cuplu. Aceasta a dezvăluit că și acum se iubesc la fel de mult ca acum 14 ani.

„Se construieşte în timp. Pentru că, la urma urmei, faptele spun totul. Eu aş simţi orice schimbare ar fi. În 14 ani, nu s-a schimbat nimic, ne iubim la fel, râdem la fel unul cu altul, suntem aceiaşi parteneri de când ne ştim şi până acum. E greu să nu simţi schimbări dacă ele există. Dar nu s-a pus niciodată problema. Încrederea se construieşte în timp. Pentru că am văzut fiecare ce-i poate pielea celuilalt. Şi ce e prioritar pentru fiecare dintre noi. S-a nimerit aşa să ne potrivim, iar nucleul ăsta pe care am reuşit să-l formăm să fie cel mai important pentru fiecare în parte”, a spus Irina Fodor pentru okmagazine.ro.

Irina-despre-relatia-cu-Razvan-Fodor-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Irina, despre „Chefi fără limite” și cum s-a descurcat fiica ei

Irina Fodor prezintă „Chefi fără limite”, care va avea premiera la Antena 1, pe 20 februarie. Ea este cea care îi va coordona și le va fi alături chefilor și concurenților în această aventură. Prezentatoarea TV a dezvăluit că soțul ei a sprijinit-o atunci când i s-a propus să plece în Grecia.

Acest proiect a venit brusc, nu mă aşteptam să mai urmeze unul. M-a neliniştit faptul că era tot pe două luni, dar pentru că era în Grecia, cumva mi se părea mai aproape de casă, deşi n-are nicio relevanţă, tot aia a fost. Dar a contat mult susţinerea lui Răzvan: „Ţuca, dar nici nu există, normal că te duci, totul o să fie bine, stai liniştită“. În continuare ne-am văzut doar la telefon, copilul începea din nou şcoala. Dar Răzvan era antrenat acum”, a declarat Irina Fodor.

Răzvan și Irina Fodor au împreună o fiică, pe Diana. Întrebată cum s-a descurcat fata în lipsa ei, Irina a spus: „I-am spus că oricând poate să-mi scrie şi mă poate suna. Noi avem un ritual de seară, de exemplu, pe care l-am făcut şi prin telefon când eram acolo. Dar evident că a simţit lipsa mea, însă per total a fost ok, spre deosebire de perioada când a fost plecat Răzvan şi dezvoltase nişte ticuri anxioase. Acum n-a fost cazul sau poate nu le-a observat Răzvan.”

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton