Homepage  / Televiziune

Irina Fodor, detalii despre filmările de la „Chefi fără limite”. „S-a schimbat puțin peisajul”

Irina Fodor, detalii despre filmările de la „Chefi fără limite”. „S-a schimbat puțin peisajul”
9

de Roxana Mirea,

Irina Fodor transmite salutări fanilor ei tocmai din Grecia, acolo unde se filmează „Chefi fără limite”, noul show culinar și de aventură de la Antena 1. Protagoniștii noului show vor fi tot Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Irina Fodor a oferit detalii despre filmările de la „Chefi fără limite” și a publicat imagini din Grecia.

Irina Fodor prezintă „Chefi fără limite”

După ce s-au terminat filmările de la Asia Express, Irina Fodor s-a întors în România împreună cu concurenții. Ei bine, aceasta nu a stat prea mult pe acasă, fiind nevoită să își facă din nou bagajele. Irina Fodor a plecat în Grecia, acolo unde se filmează „Chefi fără limite”, noul show culinar și de aventură de la Antena 1.

Irina Fodor va prezenta „Chefi fără limită”, iar Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu vor coordona fiecare câte o echipă. Miza este aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele.

Irina Fodor, noi detalii despre „Chefi fără limite”

Irina Fodor a publicat pe Instagram o serie de fotografii, salutându-și fanii din Grecia. Aceasta și-a anunțat urmăritorii că se află în Macedonia Centrală și că vremea s-a schimbat. Totuși, Irina spune că asta nu-i oprește de a testa noi arome și noi limite.

Bună dimineața! 😘Salutări din Grecia!🤗 Suntem in Macedonia Centrală, s-a schimbat puțin peisajul, s-a schimbat puțin și vremea, dar asta nu ne oprește din a testa noi arome și noi…limite!🔥 😁 Vă îmbrățișez!”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Răzvan Fodor îi simte lipsa frumoasei lui soții și de-abia așteaptă ca ea să se întoarcă acasă. „Acadeaua mea!!❤️ #haiacasa”, a comentat Răzvan Fodor la postarea Irinei de pe Instagram.

Irina-Fodor-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Show-ul „Chefi fără limite” se filmează în Grecia

Spre deosebire de „Chefi la cuțite”, format care s-a filmat în România, emisiunea „Chefi fără limite” are un decor diferit. Grecia a fost țara aleasă pentru a găzdui filmările noului format. Astfel, potrivit Antena 1, filmările se vor desfășura în insulele Chios, Lesbos, Corfu, Creta și Naxos. În cadrul „Chefi fără limite”, Irina Fodor și co-prezentatorul ei vor povesti, în detaliu, despre specificul locului, dar și despre preparatele și ingredientele locale, din Grecia.

„Când crezi că aventura a luat sfârșit, afli că se coace una și mai și! Cam asta a fost starea mea când am aflat despre Chefi fără limite’. Primul gând a fost de regret că mi-am desfăcut bagajul, pentru că mi-ar fi fost mai simplu dacă lăsam lucrurile în troller, așa cum erau:))) Pe de altă parte, m-am bucurat tare mult că ne reluăm ritmul plin de adrenalină așa de repede, pentru că nu mă așteptam la încă o călătorie.

O să explorăm Grecia și insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu mașina și nu m-aș mira chiar înot, mai ales în cazul chefilor și al echipelor lor:))) O să descoperiți, alături de noi frumusețea necunoscută a acestei țări, cultura ei culinară deosebit de bogată și o să trăiți o aventură care nu seamănă cu ce ați mai văzut până acum”, a spus Irina Fodor pentru a1.ro.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton