Homepage  / Vedete româneşti

Irina Fodor, dezvăluire neașteptată, după ce s-au aflat concurenții de la America Express sezonul 6

Irina Fodor, dezvăluire neașteptată, după ce s-au aflat concurenții de la America Express sezonul 6

de Andra Stana,

Irina Fodor și-a surprins fanii atunci când a făcut un anunț neașteptat, imediat după ce s-a aflat cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Ce veste a dat prezentatoarea de la Antena 1.

Irina Fodor, anunț despre noul sezon America Express 2024, sezonul 6

9 perechi de concurenți vor pleca în aventura America Express, sezonul 6. Pe Drumul Soarelui, ei vor descoperi cum este să trăiești cu doar 1 euro pe zi. În noul sezon, pașii îi vor purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, iar misiunile lor nu vor fi ușoare.

La puțin timp după ce s-a aflat cine sunt cele 9 echipe care vor participa la America Express, sezonul 6, Irina Fodor și-a uimit urmăritorii cu un mesaj la care mulți au reacționat imediat.

Vedeta Antenei 1 a recunoscut că se pregătește pentru plecarea în noua aventură, alături de concurenții din reality-show. Mesajul publicat de îndrăgita prezentatoare, pe contul ei de Instagram, a stârnit un val de reacții.

În depărtare se arată…Drumul Soarelui! Columbia, Ecuador și Argentina, să ne așteptați cu aventuri, legende și povești de povestit nepoților! Dragilor, pentru noi, în câteva zile, începe America Express! Să ne trimiteți gânduri bune și să le țineți pumnii concurenților! @americaexpressromania”, a fost dezvăluirea pe care a făcut-o Irina Fodor, după ce s-au anunțat echipele care vor pleca pe Drumul Soarelui.

Cu alte cuvinte, peste puțin timp vor începe filmările pentru America Express, sezonul 6.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton