Homepage  / Știri / Televiziune

Incident neplăcut înainte de filmările „Asia Express”. Primele imagini cu Irina Fodor din Turcia

Incident neplăcut înainte de filmările „Asia Express”. Primele imagini cu Irina Fodor din Turcia
14

de Redactia Tvmania

Irina Fodor a ajuns în Turcia alături de echipa de producție și de cele 9 perechi de vedete care vor participa în cel de-al patrulea sezon „Asia Express”.

Echipa „Asia Express” a pornit la drum sâmbătă, 22 mai, și îndată ce au pășit în Turcia, prima țară în care se vor desfășura filmările s-au apucat de treabă. Cu toate acestea, încă din prima zi, Irina Fodor a avut parte de un incident neplăcut în camera de hotel. Prezentatoarea a împărtășit experiența în mediul online, unde a postat și o serie de fotografii de la locul faptei. 

„Bună dimineața! Vecine, m-ai inundat, vecine, și noi trebuie să plecăm în cursă. Așa ceva?! Doamne ferește! E tradiția aia cu ploaia care aduce belșug, norog, fericire, dar cu o inundație în hotel ce se întâmplă? Care e superstiția în legătură cu o inundație în camera de hotel? Cred că trebuie să mă mut!”, a spus Irina Fodor la InstaStory.

La scurt timp de la acest episod, Irina s-a dus către locul în care au început filmările show-ului „Asia Express”. Irina Fodor a purtat un costum tradițional turcesc în care a atras privirile tuturor. 

Irina Fodor – Asia ExpressIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

9 perechi de vedete sunt pe punctul de a începe aventura vieții lor pe „Drumul Împăraților’. Dacă în anii trecuți perechile concurente de la „Asia Express‘ călătoreau spre destinație cu avionul, de această dată organizatorii emisiunii le-au pus la dispoziție vedetelor un autocar cu care au plecat din piața Revoluției din București pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaijan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton